(închide)

Tineri uciși de un șofer băut

 

Doi tineri aflați într-o Dacia Logan au murit și alți trei sunt răniți grav după ce mașina în care se aflau a fost lovită sâmbătă seara de un autoturism condus de un șofer beat, care a și fugit de la locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, un șofer de 23 de ani, care circula cu un autoturism Ford dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, a încercat să efectueze o depășire neregulamentară și a trecut peste linia continuă. Șoferul Daciei Logan, care circula regulamentar din sens opus, a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans și s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil, iar mai apoi a părăsit carosabilul, oprindu-se la câteva zeci de metri pe câmp.

Un pasager a decedat pe loc, fiind vorba de Octavian Rus, un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca. Șoferul care a ajuns în comă la spital, Rareș Sabău, a decedat și el ulterior. Avea și el 32 de ani.

Șoferul fugar a fost prins la 40 de kilometri de locul accidentului. Avea o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste