(închide)

Un tânăr din Mehedinți și-a împlinit visul inspirat din filme

 

Un tânăr din Baia de Aramă, județul Mehedinți, este un exemplu că dacă îți dorești și muncești, visele se pot împlini. Alexandru Flaviu Toargă a terminat Colegiul Național Militar din Alba Iulia în 2017, fiind șef de promoție, iar apoi a fost admis, cu felicitări, la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” din Brașov. Flavius a fost admis cu media finală 9.99, cea mai mare de la secția de controlor trafic aerian.

Băiatul și-a petrecut copilăria pe câmp, cu animalele, dar folosea orice moment pentru a învăța. ”De fiecare dată când pleacă la școală, suferim ca părinți. Aici mergea cu vitele, cu cartea în mână. Îl trimiteam cu vitele, pe aici, pe aproape și își lua și cartea cu el”, a povestit mama lui Flavius, Maria Toader.

Visul lui Flavius este să ajungă controlor de trafic aerian. Cel mai bun! Iar primul pas a fost făcut. ”În mare parte am învățat singur, dar am primit și ajutor de la un domn profesor, m-a sprijinit. Sincer, nu ma așteptam să am cea ma mare notă, dar mă așteptam, oarecum să intru, pentru că m-am pregătit pe tot parcursul anului pentru admitere. Visul meu este să ajung un controlor foarte bun, să fiu printre cei mai buni. Este și o responsabilitate foarte mare, este vorba despre viața oamenilor, dar eu sper să fie bine și o să mă descurc, pentru că dacă îți dorești un lucru, cu siguranță vei fi bun”, a spus Flavius Toargă pentru mhalert.ro. Flavius spune că despre această meserie de controlor de trafic aerian a aflat de la televizor, din filme.

Galerie foto




Vizualizări: 15,236

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste