(închide)

A bătut-o pentru că i-a refuzat avansurile sexuale

 

Poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniţi de cei ai Serviciului Criminalistic, au depistat şi reţinut un bărbat de 37 de ani, din comuna Câineni, bănuit de tentativă de viol, faptă comisă la data de 14 martie, în comuna Budeşti.

La data de 21 martie a.c., poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

În fapt, la data de 14 martie a.c., persoana vătămată, o tânără din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă în comuna Budeşti.

Din verificări a reieşit că persoana vătămată se afla la locuinţa unei cunoştinţe, în acel loc aflându-se şi persoana bănuită, care i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuale, iar când aceasta a refuzat, ar fi început s-o agreseze fizic. Fata a reuşit să scape, venind ulterior la poliţie pentru a sesiza fapta.

Cercetările au fost declanşate imediat, iar la data de 21 martie, bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 253

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste