(închide)

Bianca Crucilă, elevă a CNSH Târgu-Jiu, performanță la olimpiada de filosofie!

 

Bianca Alexandra Crucilă este originară orașul gorjean Rovinari și studiază la Colegiul Național Spiru Haret din municipiul Târgu-Jiu. Are rezultate școlare foarte bune, fiind apreciată de profesorii săi pentru seriozitatea de care dă mereu dovadă și pentru inteligența sa. 

De curând, Bianca a participat la olimpiada județeană de Filosofie și a reușit să se califice la faza națională. Elevă în clasa a XII-a D, Bianca este pregătită de profesorul Elena Găvan, care a felicitat-o pentru rezultatul obținut. „Așa cum spunea Antoine de Saint Exupery: Dacă vrei să construiești un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori și alte materiale. Învață-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârșită!! Mă înclin și îți mulțumesc, Om frumos!”, a transmis profesorul.

Bianca este pasionată și de limba și literatura română, scrie proză și poezie, iubește muzica și cântă mereu cu plăcere. Este un elev sârguincios, serios, o adolescentă care știe că prin muncă îți poți îndeplini visele! „Consider că fiecare pasiune ne aduce mai aproape de cele mai mari visuri, ne învață să ne autodepășim, să ne îndreptăm spre cele mai frumoase idealuri ale noastre, iar prin dedicare, implicare și dăruire orice vis poate deveni realitate. Am învățat să acord timp fiecărei pasiuni. Iubesc literatura, ador să citesc, să mă pierd prin miresmele din trecut sau din prezent ale cărților, iar o mare parte din timpul meu o petrec citind”, a afirmat eleva olimpică. Acum doi ani, la Concursul de poezie ,,WEI For You Talents” organizat de Revista „Women Esteem International For You”, Bianca Crucilă  a câștigat  Premiul I.

De asemenea, anul acesta, poeziile Biancăi și ale colegelor și prietenelor sale au fost publicate într-o minunată antologie. „Alt mărțișor... -de data asta o antologie cu poeziile fetelor de la CNSH (Anna, Andra, Bianca și Ioana), cu titlul ”p(b)oemele din gară”. Mulțumiri d-lui Ionel Bota și Clubului Mitteleuropa care au materializat acest proiect de suflet! Mulțumiri Ilinca Viviana Lavinia  pentru ilustrarea copertei. Noi cunoaștem semnificația acestui desen! Vă mulțumesc că sunteți!”, a transmis profesorul Corina Vlădoiu. 

Foarte multe persoane au felicitat-o pe Bianca pentru reușitele școlare. „Felicitări, copil minunat! Sa fii mandra de tine și sa ai încredere ca prin munca si daruire vei ajunge profesionistul de care copilașii au nevoie!Te apreciez”, a spus profesorul Andreea Dondera Mitescu de la CNSH. 

Galerie foto





Vizualizări: 2,794

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste