(închide)

Brâncoveanu Glamping Costești, locul în care „simți” stelele de pe cerul nopților minunate de vacanță!

 

Brîncoveanu Glamping din localitatea vâlceană Costești este o afacere de familie, în care inițiatorii au pus mult suflet! Și-au dorit să creeze ceva care să atragă turiștii și să le ofere o experiență de neuitat. Așa a apărut ideea glampingului din județul Vâlcea: „am creat șase doom-uri sau igloo-uri într-un loc cu o extraordinară lumină naturală, acolo unde poți admira natura în toată splendoarea ei și poți vedea minunatele stele”.

https://www.brancoveanuglamping.com/despre.html

Comuna Costești este situată la 10 minute de Horezu, cunoscut pentru ceramică deosebită, 30 minute de Stațiunea Govora, una dintre cele mai apreciate stațiuni balneare, 1h și 15 min de Rânca Ski Resort și Transalpina.

Fiecare dintre cele șase igloo-uri are baie proprie și oferă condiții de cazare excelente! Vederea din fiecare spațiu de cazare este extraordinar de frumoasă: în depărtare se zăresc munții, cerul albastru încântă ochii și frumusețea naturii ne mângâie sufletele! Locul în care familia Brâncoveanu a amplasat igloo-urile este cu totul special! Oaspeții se pot bucura de o baie în ciubărul de lemn sau în piscină, cât timp mai permite vremea. Și fără piscină, câteva nopți de cazare aici înseamnă relaxare și timp petrecut frumos, departe de agitația cotidiană, de zgomotul poluant al mașinilor, al orașelor... Doar natură! Liniște! Și frumusețe!

Rezervările se pot face la numărul de contact de pe site-ul celor de la Brâncoveanu Glamping sau pe pagina lor de facebook: Brâncoveanu Glamping Costești

Vizitați și promovați de Charlie Ottley! 

De curând, locația de cazare a fost vizitată și de celebrul Charlie Ottley, cel care a inclus „Brâncoveanu Glamping” în documentarul „Flavours of Romania” - episodul „Oltenia”!

 Documentaristul a petrecut noaptea într-unul dintre igloo-uri și a fost foarte încântat. Episodul este disponibil pe Netflix.

Ce obiective turistice poți vizita:

CHEILE BISTRIȚEI
Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice din Costești. Au o lungime de 600 metri și sunt cele mai înguste chei în calcar din țară. Accesul spre chei se face prin drumul județean Costești-Bistrița, iar de acolo urmează drumul forestier.

CERAMICA DE HOREZU ȘI SATUL OLARI
Ceramica de Horezu și satul Olari: Horezu a fost înscrisă pe lista patrimoniului cultural imaterial UNESCO în decembrie 2012. Horezu este cunoscut drept capitala ceramicii din România și este locul în care se vinde și este creată cea mai multă ceramică, această fiind realizată manual.

MĂNĂSTIREA BISTRIȚA
Împlinind în 2002, 510 ani de la prima sa atestare documentară, aceasta este unul din monumentele istorice reprezentative ale comunei. Mănăstirea adăpostește moaștele sfântului Grigore Decapolitul făcătoare de minuni și a cunoscut perioade zbuciumate de-a lungul existenței sale.

Lista completă o găsiți pe site-ul celor de la Brâncoveanu Galmping.

Ce spun turiștii care au fost cazați aici:

„Cea mai frumoasă experiență în ceea ce privește un sejur la noi in țară. Copiii cât și noi adulții am fost mega-incantati. Gazdele sunt THE BEST: grijulii, atenți la nevoile oaspeților, prietenoși! Numai calități! Curățenie de excepție și totul impecabil. E imposibil să nu îți placă asemenea locație! Mâncare desăvârșită cu porții mari, cu gust! Vom reveni! Cât de curând! E primul loc din care plecam gandindu-ne că vrem sa revenim cât mai repede și cât mai des posibil! Family-friendly/Administrator amabil/Camere spaţioase/Dotări utile/Atmosferă romantică”, a spus Elena. 

„Pai cu ce sa începem: cu locația superba!? Sau cu, cazarea glamping la igloo de lux cu un perete si un iluminator intreg cu vedere catre stele !? Sau cu mâncarea buna - totul bio/natural/"ca la bunica la tara"  !? Sau cu gazdele care sunt niste oameni foarte faini si primitori!? Indiferent orice parte te-ar încânta, o sa fii multumit ! Igloorile sunt mari si foarte călduroase, au baie proprie cu dus (apa calda vine INSTANT), pat mare cu vedere la cer si la priveliște superba cat si un "pat"/saltea foarte confortabilă la etaj, care vine cu propriul iluminator. O familie cu 2 copii poate dormi lejer. De asemenea indiferent de igloo-ul ales, poziționarea este gândită foarte bine si priveliștea este neobturata. O afacere de familie, in care s-a pus mult suflet si in care se continua procesul de a aduce noi si noi atracții: loc de joaca pt copii, olarit, ... RECOMAND!”, a spus Ștefan Alexandru.

„Suntem extrem de fericiți aici. Priveliștea este superbă , la fel și liniștea, nici nu simțim că avem vecini. Este o vacanță plăcută și relaxantă. Vă voi recomand din suflet. Sunteți o echipă de doi oameni minunați! Vă felicit pentru felul în care gestionați situația și îi faceți pe oaspeți să se simtă confortabil, ca la ei acasă . Mult succes în continuare! Și să știți că ați creat aici un mic colțișor de relaxare, unul unicat chiar. Eu promit să revin!”, a spus și Coni, o altă turistă. „Gazdele sunt deosebit de primitoare, iar locul e minunat. Conditiile de cazare excelente, curatenie impecabila atat in camere cat si in intreg spatiul public al complexului, mancare buna, gatita de gazde. Per total, absolut superb!”, a transmis un alt turist.

Așadar, ca și concluzie: Brâncoveanu Glamping Costești este un loc unde puteți petrece măcar două nopți în liniștea naturii, alături de gazde primitoare!

NOTĂ: Fotografia de deschidere are ca sursă pagina de facebook a turistului Ștefan Alexandru Mazilu, care a postat imagini superbe la capitolul „Recenzii” de pe pagina de socializare a locației turistice. Mulțumim!

Galerie foto




Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste