(închide)

Primul asistent social din Gorj, nominalizat la două categorii ale Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială!

 

Delia Diaconescu, asistent social cu vechime de aproximativ trei decenii, a fost nominalizată la două categorii ale Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediția a X-a!

Foarte apreciată de colegii săi, dar și de beneficiarii cu, care interacționează, Delia Diaconescu este finalistă în două dintre categoriile Galei: Premiul asistentul social  din mediu rural  și la categoria  Premiul pentru întreaga cariera.

Potrivit colegilor săi,  Delia  este primul asistent social  din Gorj și are o vechime de aproximativ 30 de ani. A absolvit facultatea de asistență socială  la Timișoara  în anul 1996, fiind prima promoție de asistenți sociali! Diaconescu a lucrat la Școala specială Târgu-Jiu și de 6 ani  lucreaza la  Pestișani, la Centrul de zi „Bunicii comunității”. 
„Am 28 de anii de asistență socială și din din 2019 lucrez la Peștișani. Aceste nominalizări înseamnă recunoașterea muncii mele de asistent social  și  a activității  pe care o fac cu pasiune de  aproximativ  30 de ani”, a spus Delia Diaconescu pentru Pagina Olteniei. 

Finaliștii la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediția a X-a, au fost anunțați în seara zilei de 6 martie 2024. Vom afla câștigătorii la fiecare categorie pe scena Ateneului Român,pe 19 martie 2024. Premiile vor onora excelența în asistența socială, care nu este doar o aspirație, ci o necesitate imperativă pentru asigurarea unei vieți demne pentru toți membrii societății, în special pentru cei în situații de vulnerabilitate. 

https://cnasr.ro/gala/2024/premii?fbclid=IwAR07SQ_ujz9MuMD8fTwWBdnPLwgDAvSGjLU6rzoGLUDvcFsaGpeHg61wVUg

Galerie foto


Vizualizări: 1,685

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste