(închide)

Alina Chirculescu, femeie de afaceri în Dubai! "Să creăm amintiri de neuitat împreună!"

 

Motreanca Alina Chirculescu a deschis, oficial, prima sa afacere in Dubai!  Este vorba despre un salon de înfrumusețare, un loc exclusivist, unde clientul va fi mereu pus pe primul loc.

La evenimentul de deschidere al salonului „11 Signature” al Alinei Chirculescu au participat membrii familiei sale, dar și omul de afaceri Mihai Râmescu din municipiul Motru. Acesta i-a făcut o surpriză frumoasei motrence pe care a dorit să o felicite personal într-o zi atât de importantă pentru ea!

„Le mulțumesc tuturor celor prezenți la deschiderea salonului Eleven Signature! A fost o zi minunată! De vis!! (...) Domnul Mihai (Mihai Râmescu n.red.) mi-a făcut o surpriză tare frumoasă! (...) Este vorba despre un salon de înfrumusețare; salonul este în Dubai Marina Yacht, exact pe faleza unde sunt yachturile. Este o zonă frumoasă! Este un beauty salon destinat atât doamenlor, cât și domnilor. Avem zonă de SPA, avem marroccan bath, solarium, toate tipurile de masaj din toate colțurile lumii, masaje extrem de apreciate, angajați profesioniști. Este un proiect în care am pus mult suflet, un proiect foarte frumos! În Dubai vin foarte mulți români în vacanțe și m-am gândit că și ei vor face parte dintre clienții noștri, le vom oferi clipe de răsfăț, servicii de calitate și diversificate! Vom face tot posibilul ca lumea să știe că sunt originară din România! Este un proiect care pune accentul pe clipele de răsfăț pe care le va trăi clientul sau clienta după ce va intra în salonul nostru!”, a transmis Alina Chirculescu. 

Motreanca a spus public de mai multe ori că va primi cu multă bucurie persoanele venite în vacanță în Dubai in salonul său! "Dupa deschiderea de duminica vom avea o petrecere pe yacht de-a lungul Marinei. Daca este cineva din Motru in acest moment in Dubai si isi doreste sa ne insoteasca, sunteti invitati cu drag ! Ora 19:00 , plecarea din fata salonului Eleven Signature", a transmis tânăra.

O parte din povestea Alinei o puteți citi: AICI

Galerie foto




Vizualizări: 4,949

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste