(închide)

O gorjeancă din Novaci, prima femeie Director of Engineering din Adobe România!

 

Diana Țarfulea este originară din Novaci-Gorj și este prima femeie care ocupă funcția de  Director of Engineering din Adobe Romania și conduce o echipă de 60 de oameni. Absolventă a Facultății de Cibernetică și Informatică Economică București, gorjeanca a continuat studiile cu un MBA la Tiffin University din Ohio. În 2017, a început să lucreze la Adobe ca lider de engineering în grupul care dezvoltă produsul Adobe Primetime Authentication – o soluție implementată în întregime în Romania, câștigătoare a unui Emmy Award în 2012. 

Este fiica Elenei Basarabă, important om de cultură și promotor al tradițiilor strămoșești din Novaci. „Când ai așa copii, nu poți decât să fii fericit când pronunți cuvântul mama! La mine, una fată, cealaltă fată și nepoata, mi-au adus bucuriile ascunse ale vieții și îmi demonstrează zi de zi că FEMEIA este un mic univers în fața căruia mă închin! Cele trei zeițe ale sufletului meu au ales lumea tehnologiei, iar mie, mi-au rămas muntele și oamenii minunați cu care colaborez și îmi zâmbesc zi de zi! La mulți ani, tuturor femeilor! Dovediți-vă puterea, cu sârg și dăruire! Fiți cheia lumii în care trăiți!”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci, mama Dianei Basarabă Țarfulea.

Diana Țarfulea este un om inteligent, bine pregătit, empatic, un bun lider, care se ghidează după principii solide. Într-un interviu acordat AngajatorulMeu.ro -Leaders in Tech, care  este un proiect al Adobe România, prin care sunt prezentate povești inspiraționale, cu și despre specialiștii în IT care au evoluat de la mentee la mentor, de la juniori la lideri - Diana vorbește despre calitățile unui lider, despre dezvoltarea profesională, despre lecțiile învățate de-a lungul timpului etc. „Rolul fiecărui lider să creeze oportunități de creștere și vizibilitate pentru fiecare om din echipă, să se asigure că ritmul de creștere este susținut și sustenabil, că există acces la resurse de învățare precum mentorat, coaching etc., și, în general, să pună fiecare om în lumina potrivită, la momentul potrivit”, spune Diana în interviul menționat.

* Citiți acest interviu pe //angajatorulmeu.ro/

 

Vizualizări: 14,997

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste