(închide)

CONCURS!!!! I LIKE BRÂNCUȘI

 

Știați că selfie-ul atât de folosit în zilele noastre nu îi era necunoscut lui Constantin Brâncuși? Acesta s-a fotografiat singur în urmă cu zeci de ani, fiind și câteva dovezi ale acestui fapt. Noi premiem fotografia ta împreună cu o operă a lui Brâncuși, dacă strângi cele mai multe like-uri. 

Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga un TELEVIZOR! Fotografiază-te cu una dintre operele lui Brâncuși, cea care îți place cel mai mult, și trimite-o sau posteaz-o pe pagina de Facebook Gorjenii lui Brâncuși. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi declarată câștigătoare.

În război și dragoste se acceptă orice! J Anunță-ți prietenii, rudele, vecinii, etc, să intre pe pagina noastră de Facebook, Gorjenii lui Brâncuși, și să-ți dea like la fotografie. Spune-le să nu plece imediat, pe pagină sunt câteva imagini și informații extrem de interesante despre cel care a făcut Târgu Jiu celebru- Constantin Brâncuși. Dacă îi place, să ne vea și nouă like J

Concursul se termină duminică, 29 octombrie, la ora 19. Totul este transparent, astfel că deținătorul unui TV se va cunoaște imediat.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste