(închide)

190 de Ucenici Electricieni din Argeș, Dolj, Gorj, Teleorman și Mehedinți au primit salopete de lucru

 

Mentorii Distribuție Oltenia sunt mereu alături de cei peste 190 de Ucenici Electricieni din județele Argeș, Dolj, Gorj, Teleorman și Mehedinți, în pregătirea pentru meseria aleasă. Anul trecut, în perioada octombrie-decembrie elevii au avut parte de noi activități practice pe teren în săptămânile de practică; au primit primele lor salopete de lucru personalizate pentru Ucenicii claselor a X-a și a XI-a; au primit cadouri și amintiri de Crăciun pentru un final de an festiv. De asemenea, din octombrie, beneficiarii programului Ucenic Electrician au participat la activitățile de pregătire practică pe teren, învățând de la cei mai buni specialiști Distribuție Oltenia.

Fiecare demonstrație practică aplicată a reprezentat un bun prilej pentru ca elevii să țină pasul cu tehnologia și cu cele mai noi investiții din domeniu. Pe lângă specialiștii Distribuție Oltenia și tinerii interni din cadrul programului Electrician Junior i-au îndrumat pe elevi. În luna decembrie, mentorii Distribuție Oltenia i-au surprins pe elevii înscriși în program cu daruri specifice sărbătorilor. De asemenea, elevii claselor a X-a și a XI-a din toate cele 5 județe partenere au primit și primele lor salopete de lucru personalizate, cu care se vor echipa pentru viitor.


Despre Ucenic Electrician

Programul pilot “Ucenic Electrician” a pornit din dorința operatorului Distribuție Oltenia de a le oferi tinerilor care își doresc o meserie de profil condițiile propice pentru a face performanță în domeniul energetic. El a debutat în 2016, în parteneriat cu Colegiul Energetic Craiova și Liceul Tehnologic Astra din Pitești, Inspectoratele Școlare Județene Argeș și Dolj și Asociația ROI, și a continuat, în 2017, cu lansarea celei de-a treia clase cu profil energetic, în cadrul Liceului Energetic Târgu Jiu.

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite la https://distributieoltenia.ro/ucenicelectrician

De la Ucenic Electrician la Electrician Junior


El a debutat în 2016, în parteneriat cu Colegiul Energetic Craiova și Liceul Tehnologic Astra din Pitești, Inspectoratele Școlare Județene Argeș și Dolj și Asociația ROI, și a continuat, în 2017, cu lansarea celei de-a treia clase cu profil energetic, în cadrul Liceului Energetic Târgu Jiu. În anul 2018 proiectul s-a extins cu încă un județ – Teleorman, iar în anul 2019 județul Mehedinți s-a alăturat echipei extinse. 

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste