(închide)

4 tipuri de jucători cu care te poți identifica

 
Dacă vrei să treci vreodată printr-o experiență socială unică, va trebui să mergi în cazino pentru a fi chiar în centrul unei variații de oameni, pentru a cunoaște mai multe tipuri de persoane, caractere și oameni care provin din tot felul de medii sociale. Iar o asemenea varietate nu poate să îți ofere decât o privire de ansamblu asupra comportamentelor oamenilor, unde cazinoul poate fi un filtru care duce puțin la extrem aceste particularități de caracter. Dar pentru a înțelege mult mai bine despre ce încercăm să vorbim aici, am pregătit pentru tine o listă de categorii de oameni și tipuri de persoane pe care le vei găsi în cazino jucând la pariuri. Iată la ce trebuie să te aștepți și pe lângă cine ar trebui să stai și să nu stai când vrei să mergi la cazino Jucătorii ocazionali

Jucătorii ocazionali sau care nu au făcut un obicei din a merge în cazino sunt cei care ar putea fi singurii cu o plăcere sinceră și pură pentru jocurile de noroc. Majoritatea celor care știu deja cu ce se mănâncă industria jocurilor de noroc nu vor fi văzuți fericiți sau relaxați în cazino. Se împart foarte eficient în categorii principale. Cei care cunosc bine jocurile de noroc vor merge în cazino pentru câștigurile de la Sizzling în timp ce jucătorii casual care nu pun foarte mare preț pe tipul de jocuri, categoriile de sloturi sau alte lucruri de genul acesta, nu vor face altceva decât să se joace Poker, Blackjack, să plaseze mize aleatorii la sloturi necunoscute sau chiar să facă greșeli de începători pentru că datoria lor este în continuare să învețe cum să parieze.

Deși par că nu au foarte multe șanse de câștig, jucătorii ocazionali sunt și cei care se distrează defapt cel mai mult în cazino pentru că nu țin cont de strategii, bugete sau nu procesează ceea ce se întâmplă pe ecranul de joc prin filtrul emoțional. Mulți dintre ei nu știu ce se întâmplă în jurul lor, râd, zâmbesc, consumă foarte mult alcool și își consumă toți banii destul de repede. Cu toate că sunt atât de fericiți la început, din pricina stilului de joc nu foarte benefic pentru situația lor financiară, aceștia sunt și jucătorii care pleacă repede și trist din cazino. Sunt loviți destul de tare de fenomenul gambling-ului și majoritatea dintre ei pierd repede foarte mulți bani fiind forțați de împrejurimi sau de propria conștiință să plece din cazino. Un mic procent câștigă mulți bani, urmând să îi vezi din nou în cazino.

Intelectuali

Jucătorii intelectuali sunt o categorie foarte simpatică de oameni pe care îi vei vedea în cazino. Asta datorită modului în care ei se prezintă, în care joacă sau a modului unic în care comunică cu oamenii din jurul lor. Jucătorii intelectuali nu se vor juca niciodată sloturi sau nu vor plasa pariuri virtuale pentru că acele jocuri nu le solicită aproape deloc intelectul. Pe ei îi vei găsi la mesele mai elevate de ruletă, poker și blackjack unde pot susține sesiuni destul de lungi de joc, respectând chiar și strategii de joc. Este o linie foarte fină între jucătorii intelectuali și cei profesioniști. Ambele sunt reprezentate de jucători cu capacități foarte mari de gândire, doar că unii dintre ei se concentrează mai mult pe câștiguri, iar alții sunt acolo doar pentru experiență.

Jucători VIP

Cea mai cool categorie de jucători care te va impresiona foarte mult în viitoarea ta vizită la cazino este cea de jucători VIP. Deși nu îi vei putea vedea pentru foarte mult timp și nu vei lua contact cu ei un timp îndelungat, jucătorii VIP ar putea fi chiar vedetele din seara în care îi întâlnești. În jurul lor se întâmplă foarte multe lucruri, este foarte multă agitație, luxul plutește în aer și de cele mai multe ori se află la mesele unde se joacă sume foarte, foarte mari. Pentru că există secțiuni separate unde aceste mese sunt jucate, jucătorii normali nu au acces, de aceea nu îi vei putea vedea pentru foarte mult timp. Jucătorii VIP sunt de obicei oameni cunoscuți, cu foarte mulți bani care pariază sute de mii sau chiar milioane de dolari în cazinouri.

Jucători dependenți

Cei care sunt predispuși pentru a dezvolta o adicție pentru jocurile de noroc sunt jucători care nu vor ieși niciodată în evidență într-un mod plăcut și nu au jucat responsabil. Aceștia și cei care deja oferă semne clare că sunt dependenți sunt fie într-o continuă stare de ebrietate, sunt foarte guralivi, agresivi și deranjează în jurul lor toți participanții la jocurile de noroc. Dealerii sunt printre cei mai afectați de către acești jucători și nu este deloc ușor să le faci față dacă lucrezi în echipa cazinoului. 

Concluzie

Aceștia sunt jucătorii de cazino pe care îi vei întâlni cel mai frecvent când mergi în sălile de jocuri fizice. Dacă vei juca online, te vei bucura de intimitate și va trebui să accepți niciun contact social pe care nu vrei să îl faci.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste