(închide)

A murit medicul chirurg Mihail Stăniloiu. Acesta suferise un transplant cardiac acum 17 ani

 

Medicul chirurg Mihail Stăniloiu a decedat zilele trecute la vârsta de 74 de ani. Doctorul Mihail Stăniloiu a lucrat ca medic la Secția de Chirurgie Maxilo – Facială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Sute de mesaje de condoleanțe au apărut în mediul online. Doctorul Andreea Udrea a postat un mesaj de condolenațe emoționant, medicul Stăniloiu fiindu-i mentor: „ Drum lin in ceruri, domnule doctor Mihai Staniloiu!
Ati fost si veti ramane o parte importanta din viata mea. Amintirile legate de dumneavoastra ma vor urmari toata viata. Dumneavoastra sunteti cel care m-a invatat sa tin prima data un bisturiu in mana, mi-ati dat aripi si incredere sa merg mai departe in aceasta meserie. Multumesc lui Dumnezeu ca pentru tot ce ati facut pentru mine, am putut sa va multumesc cand erati in viata. Ati aflat de la mine cat v-am pretuit atat ca doctor cat si ca OM. Sper sa ma vegheati de-acolo de sus asa cum o faceati cand lucram impreuna la cabinet. Asa e viata, ca o piesa de teatru: nu conteaza cat de mult a tinut ci cat de frumos s-a desfasurat. Dumnezeu sa va aiba in paza, domnule doctor!”,  a scris doctorița.

Medicul a suferit în 2003 un transplant de cord și de atunci a trăit datorită inimii primite de la un fotbalist de 23 de ani, victimă a unui tragic accident rutier. 

Vizualizări: 3,628

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste