Accident cu trei victime pe Defileul Jiului. Circulația, îngreunată

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani, în zona localității Bumbești-Jiu, judeţul Gorj, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autovehicule. În urma evenimentului, două persoane, aflate într-un autoturism care s-a răsturnat într-o rigolă, au fost rănite, fiind în desfășurare operațiuni pentru descarcerarea acestora. Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

Update ISU Gorj:

In aceasta dimineata pompierii au intervenit pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului in care au fost implicate 3 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj.
Pentru ca apelantul semnala cel putin 4 victime au fost solicitate in sprijin echipaje din cadul ISU Hunedoara care a mobilizat in sprijin o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj SMURD.
Primele echipaje sosite la fata locului au fost pompierii din cadrul Garzii de Interventie Bumbesti Jiu care au constatat ca in urma impactului dintre cele 3 autovehicule, unul dintre acestea in care se aflau 4 persoane a parasit partea carosabila si s-a rasturnat. Doi dintre ocupanti au reusit sa se autoevacueze insa 2 persoane au ramas incarcerate.
S-a intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul si acordarea primului ajutor calificat.
Cele 2 victime erau constiente si au fost transportate la UPU Tg-Jiu.
Este vorba despre o femeie in varsta de 44 ani si un barbat in varsta de 60 de ani.
Ceilalti 2 ocupanti ai autovehicului au refuzat sa fie transportati la spital.

Galerie foto





Vizualizări: 1,539

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste