(închide)

Au reînceput lucrările la căsuța copiiilor din Văgiulești! Voluntarii au nevoie de sprijin

 

Voluntarii alături de Daniela Cîrjan a reînceput lucrul la cele două camere care au mai rămas de făcut la noua casă a fraților Andrei și Alexandra, din comuna gorjeană Văgiulești! Daniela Elena Cîrjan este persoana care a inițiat în noiembrie anul trecut o campanie de ajutorare a celor doi copilași greu încercați de soartă. Frații locuiau cu mama și bunica într-o casă degradată și aveau nevoie de o locuință nouă. ZAșa că, în noiembrie 2020, voluntarii au și demarat lucrările la primele două camere, iar la final noua casă a fraților va avea două dormitoare, baie și bucătărie! De câteva zile, de când s-a îndreptat vremea, Daniela Cîrjan și oamenii care o ajută voluntar s-au reapucat să clădească baia și bucătăria acsei micuților. „Căsuța din deal! Noi am început munca, trebuie să acoperim restul căsuței, să facem și baia și bucătăria! Copiii ne-au așteptat nerăbdători! Mulțumim tuturor pentru că fără voi nu reușeam să înaintăm atât de repede. (...) Avem nevoie de ajutor în continuare. Haideți să ducem la bun sfârșit ceea ce am început! Sper sa ne fiti alaturi ca si pana acum! Au nevoie de noi in tot restul anului nu numai de sărbători!”, a spus Daniela Elena Cîrjan. 

Cine doreşte să doneze aveți mai jos un cont bancar: 

IBAN: RO28OTPV115001263086RO01

Nume titular: CÎRJAN ELENA DANIELA

Valuta: RON/Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.

Cod SWIFT: OTPVROBUXXX -cu specificatia «Ajutor Copii Văgiulesti»

Mesaje de susținere

În mediul online au apărut foarte multe mesaje de susținere a acestei acțiuni umanitare și Daniela speră să strângă banii necesari finalizării construcției. „O carte de poveste care a început a fi scrisa de Daniela Elena Cîrjan acum mulți ani. Fiecare fila a fost scrisa cu suflet și din suflet. Cu toții am fost cu sufletul  lângă cei doi copii minunați, Andrei și Alexandra. (...) am trăit momente frumoase, momente grele, dar...Împreună facem totul posibil! Fără voluntari, fără oameni care pot sa acorde câteva ore din viata pentru a susține aceasta poveste minunata, o sa fie mai greu...
Asa ca, va asteptam sa faceți o bucurie... Va așteptam să scriem inca un capitol din carte lor de viata... Ma înclin in fata ta Daniela, ma înclin în fata celor care au pus o mana pentru a construi aceasta casa”, a spus un gorjean care le-a fost alături copiilor de la început.

Galerie foto


Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste