(închide)

Bursa locurilor de muncă, organziată de AJOFM Gorj la Târgu Jiu

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) GORJ organizează în data de 07.09.2023 Bursa locurilor de muncă, în calitate de partener în cadrul proiectului „Competențe îmbunătățite pentru șanse crescute de ocupare!” al cărui beneficiar este SC EURO JOBS S.R.L.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 1100 la Anna Events, Sala Estuar, situată pe insulița Târgu Jiu. Proiectul are ca obiectiv general: Furnizarea măsurilor pentru stimularea ocupării forței de muncă, în conformitate cu prevederile Legii 76/2002, în scopul creșterii ocupării și îmbunătățirii nivelului de competențe pentru 202 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrători vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, prin acordarea serviciilor de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formarea profesională și evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale, intervenție derulată în județul Gorj. materializată pe parcursul a 12 luni.

Grupul țintă al proiectului îl reprezintă 202 persoane din categoria șomeri și persoane inactive din judetul Gorj, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucratorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu dizabilități, persoanele cu nivel redus de educație care vor fi reintegrați profesional.

Rezultatele așteptate/finale în urma implementării proiectului sunt: 202 persoane informate și consiliate profesional; 140 persoane care vor urma cursurile de formare profesională-calificare; 62 persoane care vor urma programul de evaluare și certificare a competențelor; 164 persoane certificate; 93 persoane angajate; 2 burse a locurilor de muncă organizate. Perioada de implementare se încheie la finalul acestui an. Prin organizarea acestei burse se are în vedere creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă din județul Gorj.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste