(închide)

Cântăreața Ionela Guzic, misiune de salvare a animalelor abuzate

 

Artista Ionela Guzic este un model pentru mulți tineri, căci, pe lângă faptul că este o talentată interpretă de muzică, gorjeanca se implică activ în numeroase campanii de salvare și sterilizare a animalelor, dar și de stopare a abandonului animalelor domestice. În ultima perioadă, artista Ionela Guzic se implică ca și voluntar în nenumărate acțiuni și salvează, sterilizează animale, informează sătenii despre importanța sterilizării animalelor (a câinilor și pisicilor). Ionela Guzic are în grijă zeci de câini și mai mulți cai cărora le plătește lunar îngrijirea și „foster”-ul (cazarea). Toate aceste animale au fost salvate din mâinile propietarilor care le abuzau, le băteau, și le supuneau la suferințe inimaginabile. Caii erau ținuți nemâncați zile întregi, iar câinii în lanțuri mult prea grele pentru greutatea lor. La toate emisiunile TV la care este invitată, artista ia cu ea minunatul său cățel ca să îndemne pe toți românii să adopte maidanezii, să nu cumpere cățeluși. 

„Iubesc animalele și îmi doresc foarte mult să nu mai fie animale bătute, abandonate. Încerc mereu să le explic oamenilor că trebuie să aibă grijă de animale, să nu mai abandoneze câini și pisici, să nu își mai bată caii. M-a marcat în copilărie faptul că vedeam cai bătuți și am vrut să schimb această mentalitate. M-am născut și crescut în mediul rural și am fost martora multor scene violente unde animalele erau victime: cai bătuți, nemâncați, omorâți pentru că nu puteau să tragă la căruță greutățile infernale, câini abandonați, arși, otrăviți, victime ale tuturor sătenilor care nu acceptau sterilizarea. Nu o să renunț! Trebuie să iubim animalele”, a spus cântăreața Ionela Guzic.

Se implică mereu și face tot ce poate ca să salveze animalele. „Mă implic foarte mult în tot ce are legătură cu aniamlele: donez, salvez, am zeci de animale în grijă. Se fac multe sterizări GRATUITE, dar oamenii deși, sunt gratuite nu se implică, nu sterilizează, NU adoptă, ci cumpără”, a spus frumoasa artistă.

Detalii despre activitățile Ionelei Guzic AICI!

Galerie foto



Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste