(închide)

Cinci dintre cele mai practicate jocuri în cazinourile online

 
Gamblingul și industria jocurilor de cazinou, ramură a divertismentului așa cum este încadrată, distrează oamenii de sute de ani. De-a lungul timpul, această industrie a evoluat, s-a transformat și s-a adaptat în funcție de etapele evolutive ale societății. Inclusiv evoluția tehnologică a jucat un rol important în dezvoltarea gamblingului, iar cea mai bună dovadă stă în industria cazinourilor online și a jocurilor video.

În prezent, majoritatea oamenilor au un smartphone, ceea ce a facut că jocurile de noroc să fie și mai accesibile. Pasionații de jocuri și pariorii au acum posibilitatea de a practica această pasiune din confortul propriului lor cămin, beneficiind de o varietate de jocuri, dar și de experiențe unice redate de noile tehnologii integrate în platformele online ale cazinourilor, așa cum este și NetBet.
În contextul ultimilor ani, timp în care societatea a fost nevoită să lucreze de la distanță, să-și limiteze deplasările sau interacțiunile sociale fizice, cazinourile online s-au bucurat de o creștere accelerată în popularitate. Tot mai mulți jucători au ales varianta comodă de a juca pe platformele digitale. Au avut posiblitatea de a optat de la poker, blackjack sau ruletă și până la cele mai moderne sloturi. Mai jos aveți un top al celor mai practicate jocuri de cazinou pe internet.

Păcănele

Incontestabil, păcănelele sunt cele mai practicate jocuri în toate cazinourile stradale sau online. Sunt jocuri extrem de populare prin simplitatea cu care pot fi practicate, dar și datorită a mii de variante diferite. Un joc de tip slot este simplu, intuitiv, cu o poveste bine aleasă și o grafică colorată, strălucitoare. Oamenii dezvoltă o afinitate pentru aceste jocuri și prin prisma misterului de la o rundă la alta, iar factorul surpriză joacă un rol important. Nu se știe niciodată când se primește o rundă bonus, când se aliniază combinația de simboluri favorabilă etc. Iar totul este asezonat cu o coloană sonoră dinamică și antrenantă.
Nu e de mirare faptul că anual sunt lansate noi titluri cu noi reguli și teme, cu toate că multe dintre elementele de bază se regăsesc în alte sloturi existente.

Blackjack

Blackjack reprezintă 30% din jocurile de masă practicate în cazinourile online. Deoarece jocul este extrem de popular în cazinourile din întreaga lume, nu este surprinzător că versiunea online este, de asemenea, preferată de jucători. Jocul în sine nu este foarte diferit de Baccarat. Cu toate acestea, Blackjack-ul poate fi considerat o variantă mai comercială și mai populară.
Online puteți găsi mai mult de 100 de versiuni diferite de Blackjack, cu seturi diferite de reguli și opțiuni de pariere. În plus, versiunile live cu dealeri reali vă vor permite să interacționați în moduri diferite cu dealer-ul și alți jucători, experimentând trăiri asemănătoare cu cele din cazinourile clasice.

Ruleta

Podiumul este completat de Ruletă, care are o pondere de 24% dintre jocurile de masă practicate în cazinourile online. În esență, jocul e simplu de practicat, fără prea multe reguli. Însă a ajuns extrem de popular în rândul jucătorilor prin prisma numeroaselor opțiuni de pariere. Nici un joc nu seamănă cu celălalt. Puteți opta să plasați pariuri pe un număr, o culoare, un șir de numere, par sau impar, plus multe alte combinații și derivate din cele menționate.

Poker

Jocul de Poker, considerat multă vreme un joc al elitei, se află pe un confortabil loc patru în topul preferințelor jucătorilor din mediul online. Cu o pondere de doar 21%, Pokerul este la mare căutare inclusiv în cadrul cazinourilor online. Cea mai cunoscută și practicată variantă este Texas Hold`em, dar varianta clasică. Opțiunile de pariere depind de varianta de joc, dar și de fiecare rundă în parte, de jucătorii aflați la masă etc.

Bingo / Baccarat

Poziția a cincea este ocupată de Bingo și Baccarat. Regulile de Baccarat sunt destul de complexe și depind foarte mult de versiunea pe care o jucați. Când jucați online, software-ul gestionează totul automat, așa că vă lăsați în mâna hazardului. Baccarat este disponibil și în versiuni live cu dealeri reali.
Bingo, un alt joc extrem de popular în rândul sălilor de jocuri clasice, este doar pe poziția a cincea în cadrul cazinourilor online. Bingo este dovada jocului bazat pe noroc. Ies numerele sau nu ies, fără strategii, fără alte pariuri sau opțiuni. Câștigătorul reprezintă prima persoană care notează toate numerele de pe card.
Jucați responsabil!

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste