(închide)

Clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu a Spitalului Județean va fi reabilitată energetic

 

Echipa Consiliului Județean Gorj își continuă demersurile pentru a asigura condiții cât mai bune, la standarde europene, pentru pacienții Spitalului Județean Gorj. 

După dotarea Spitalului Județean Gorj cu aparatură medicală modernă, de ultimă generație, reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – locația din strada Tudor Vladimirescu devine, la rândul său, realitate. 

 Proiectul a fost depus spre finanțare în data de 25.09.2017, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului „Reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – locația str. Tudor Vladimirescu”, rezultată ca urmare a finalizării serviciilor de proiectare (P.T.+D.D.E.) este de 33.915.090,50 lei inclusiv T.V.A (valoarea eligibilă nerambursabilă alocată din fonduri europene este de 17.380.169,17 lei, inclusiv TVA), din care contribuția proprie totală a U.A.T. – Județul Gorj în proiect, este 16.534.921,33 lei (inclusiv T.V.A).

Obiectivul general al proiectului vizează „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu – locația strada Tudor Vladimirescu”. În acest scop, se vor realiza lucrări de reabilitare termică a anvelopei; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei termice pentru consumul propriu; lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală și ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior; lucrări de reabilitare/modernizare a instalației de iluminat; măsuri conexe: înlocuiri tablouri electrice, montaj grup generator, instalații avertizare și prevenire incendiu, instalații legare la pământ și paratrăsnet, înlocuire circuite electrice etc.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste