(închide)

Conductă de gaze, avariată după ce un șofer de 19 ani a pierdut controlul volanului! Prietenii săi, la spital

 

Patru tineri cu vârste  până în 19 ani au ajuns sâmbătă seara la Spitalul Județean Târgu Jiu după ce au fost victimele unui accident rutier. Un adolescent de 19 ani, care luase permisul acum o lună, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un cap de pod și o conductă de gaze! 

Evenimentul a avut loc pe pe strada Narciselor din municipiul Tg-Jiu. Potrivit ISU Gorj,   a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și a lovit o conductă de gaze.
La fața locui s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiilor cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.
In urma impactului a rezultat au rezultat 3 victime - 2 băieți și o fată in vârsta de 17 ani care a suferit leziuni grave fiind în stare de inconștiență.
Acestea au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Tg-Jiu.
Pe parcursul nopții, din cauza leziunilor grave s-au luat decizia că fata in vârsta de 17 ani sa fie transportată cu o ambulanță la un spital din capitală.
In urma impactului a fost afectată și conductă de gaze, pompierii militari asigurând masuri de protecție specifica până când a fost oprită alimentarea cu gaz.

Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste