(închide)

Copiii talentați, invitați să participe la Salonul de pictură "Arte Mici"!

 

Ajuns la cea de-a XV-a ediție, Salonul de Pictură „ARTE MICI” (eveniment clandestin de formă, pată și culoare) și-a deschis porțile și invită micii artiști să-și înscrie lucrările până la data de 28 februarie 2024, înscrierea făcându-se atât online, cât și dublată de trimiterea fizică a lucrărilor.

Această ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni și din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe de vârstă (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani), numai pentru secțiunea PICTURĂ. Orice temă și tehnică este admisă, pentru a permite fiecărui artist să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. În prima etapă, lucrările vor fi transmise online pe adresele de email: [email protected], pentru artiștii din diasporă și Republica Moldova și [email protected], pentru artiștii din România, constând în trimiterea imaginii lucrărilor (obligatoriu în format JPG, numele fișierului fiind numele artistului urmat de titlul lucrării) și a unui document Word, în care se vor înscrie numele și prenumele artistului, vârsta, localitatea, județul (raionul), țara unde locuiește, precum și titlul lucrării/lor, tehnica, suportul, dimensiunile, anul de realizare.

După transmiterea lucrărilor în format digital la adresele de email specificate în regulament, acestea vor fi expediate direct sau prin postă în ambalaje corespunzătoare, până la data de 28 februarie 2024 (data poștei), pe următoarea adresă: ,,CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI MOTRU (MULTICULTURALĂ), strada Minerului, nr.5 A, municipiul Motru, județul Gorj, cod poștal 215200, ROMÂNIA”, cu mențiunea «PENTRU SALONUL DE PICTURĂ „ARTE MICI”», lucrările fiind trimise, cu specificația „fără valoare” la organele vamale (pentru artiștii din Republica Moldova și diasporă).           

Salonul de Pictură „ARTE MICI” este organizat de Primăria Municipiului Motru, Consiliul Local Motru – Casa de Cultură a municipiului Motru, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Dr. Tr. Severin și Florin Preda-Dochinoiu, în parteneriat cu Muzeul Național „Constantin Brâncuși„, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Parohia Motru II, Parohia Motru I, Gallery 13.ro, Asociația Internațională a Polițiștilor Secția Română – Regiunea 1 Gorj, Asociația „Țara Noastră-Casa Noastră”, Filip Art – Bălăneștii Gorjului, SC IRIS CV SRL, S.C. Anbitas Com Prod SRL, Hotel Victoria, SC Leurda Impex SRL și Pensiunea „LAO”, urmând ca până la 23 martie 2024, când are loc ceremonia de premiere, să se alăture organizatorilor și alte persoane sau parteneri, care prin gestul lor să poată bucura mai mulți artiști.

Regulamentul Salonului de Pictură „ARTE MICI” poate fi consultat accesând link-ul: https://www.artemici.ro/regulamentul-salonului-de-pictura-arte-mici-editia-a-xv-a-2024/

Galerie foto


Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste