Delia Ionete, motreanca de 10, a devenit cetățean britanic!

 

Delia Ionete, absolventă a Colegiului Național „George Coșbuc” din Motru, unul dintre elevii excepționali ai Gorjului care a obținut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat în 2016, a devenit cetățean britanic. Tânăra s-a mutat la Londra, unde a studiat la Universitatea din Londra, având rezultate excelente mereu. După reușita de la bacalaureat, Delia Ionete a fost felicitată de președintele României, Klaus Iohannis, în 2020  a absolvit cursurile „City University of London” cu onoruri reușind să se claseze în top 10 studenți absolvenți. Motreanca, care nu a uitat o secundă de unde a plecat, fiind mândră că este româncă, este licențiată în științe matematice, finanțe și economie.

 Pe pagina sa de socializare, Delia Ionete a anunțat că astăzi, 23 ianuarie 2023, a primit cetățenia britanică. „(...) De astăzi sunt cetățean britanic. (...) mi s-a acordat oficial cetățenia în această țară pe care am numit-o acasă în ultimii 6,5 ani. Mă simt atât de recunoscătoare  pentru tot ce s-a întâmplat de atunci. Și sunt foarte mândră să-mi păstrez Naționalitatea română. România, cât și Marea Britanie vor avea mereu un loc special în inima mea!”, a spus tânăra. 

În iarna anului 2020, mama Deliei posta un mesaj emoționant după una dintre reușitele fiicei sale: „Sunt mândră de tine! Mereu am avut încredere în tine și am știut că vei reuși. Toate roadele muncii tale sunt în fața ta așteptând să le culegi. Felicitări pentru tot ce ai obținut! Prin muncă, doar prin muncă ai reușit să demonstrezi cât de multe poți să faci, continuă să crezi în tine! Încă o dată ai reușit să mă faci mândră, că eu sunt persoana care ți-a dat naștere. Sunt fericită că sunt mama ta și niciodată nu am încetat să-ți fiu aproape, să te susțin necondiționat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit două fete minunate! Să aveți parte numai de fericire, iar drumul vieții să vă fie presărat numai cu reușite” a scris mama Deliei pe Facebook.

Galerie foto




Vizualizări: 3,143

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste