(închide)

DGASPC Gorj a scos la concurs cinci posturi

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: psiholog practicant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Novaci – Centrul de zi – Novaci; psiholog practicant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu – Casa de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități „Scoarța”; psiholog practicant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu Jiu Apartamentul de tip familial destinat protecției rezidențiale a copiilor „Tineretul” – Rovinari; asistent social practicant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecției rezidențiale a copiilor „Rovinari” – Rovinari; asistent social practicant la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Novaci – Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți Valea Gilortului”.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: psiholog practicant:absolvent(ă) cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în domeniul Psihologie; posesor(oare) de atestat de liberă practică, aflat în perioada de valabilitate, în condițiile Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România și ale H.G. nr. 788/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, în specialitatea psihologie clinică, psihoterapie sau consiliere psihologică, treapta de specializare – practicant; minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de psiholog. Condiții pentru asistent social practicant:absolvent(ă) cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în domeniul Asistență Socială; posesor(oare) de aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților  Sociali din România – treapta de competență ”practicant”; minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de asistent social.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 07 septembrie 2021, ora 16:30: data limită pentru depunerea dosarelor; 15 septembrie 2021, ora 10:00: proba scrisă; 20 septembrie 2021: proba interviu (la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise).

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Informaţi suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, din Târgu Jiu, Str. Siretului nr. 24, judeţul Gorj, telefon 0253/212.518, [email protected].

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste