(închide)

Ionela Guzic, turneu pentru comunitățile de români din SUA! A fost invitată de managerii Irina și Garofaș Milici

 

Ionela Guzic, îndrăgita artistă originară din Gorj, a susținut o nouă serie de concerte în Statele Unite ale Americii! Talentata artistă a fost selectată pentru a participa la acest turneu din America de singurii manageri din România și America care invită doar generația tânără. Iubitori ai țării natale, Irina și Garofaș Milici sunt originari din Suceava și locuiesc în Atlanta, SUA. Din data de 2 mai 2021, de când Ionela a ajuns în America, și până în prezent a susținut concerte în 10 orașe din SUA. Tânăra spune că este singura gorjeancă care are viză de muncă pentru a cânta în State. Turneul a fost difuzat săptămânal la emisiunea "LA MĂRUTĂ, PRO TV". „A fost un turneu în 10 orașe din America, am cântat în Los Angeles, Miami, Louisiana, Atlanta. Sunt singura gorjeancă care de 5 ani cântă legal cu VISĂ de muncă în America, o șansă foarte rară. Am fost selectată la acest turneu din America de singurii manageri din România și America care invită doar generația tânără, Irina și Garofaș Milici care locuiesc în Atlanta. Și că turneul se difuzează săptămânal la emisiunea "LA MĂRUTĂ, PRO TV". Garofaș Milici și Irina Milici sunt din Suceava dar stabiliți în Atlanta, America și îi iubesc! Nu am cuvinte să le mulțumesc. Sunt oameni cu adevărat speciali!”, a spus interpreta Ionela Guzic.

Ionela Guzic, artistă din Județul Gorj. A absolvit Liceul '' Spiru Haret'' din Tg-jiu, Școala Populară din Tg-Jiu și București, Departamentul de Muzică (secția Pedagogie Muzicală), Craiova, School Music ( San Jose, California, SUA)!
În prezent locuiește în București! A colaborat cu numeroase Orchestre, Lăutarii din Chișinău (dirijor Nicolae Botgros), Taraf Marinache din București, Orchestra ''Fluieraș'' din Chișinău, a înregistrat 2 albume cu cântece proprii, ultimul intitulând-se ''Frumoase-s româncele'' și a fost orchestrat de marele dirijor Edgar Ștefăneț din Chișinău!
La un festival concurs din Timișoara, unde a obținut Premiul 1 a fost remarcată de o organizatoare de evenimente din America și a invitat-o timp de 4 ani, în fiecare iarnă timp de 3 luni, pe Ionela să susțină concerte pentru comunitățile de români stabiliți peste Ocean. A cântat în Las Vegas, New York, Los Angeles, San Francisco fiind acompaniată de Orchestra ''EUPHONOS'' din San Francisco!
Este invitată frecvent la emisiunile ''TEO SHOW'', ''NEAȚA CU RĂZVAN ȘI DANI''. Repertoriul ei cuprinde cântece din Oltenia, Ardeal, Maramureș, Moldova, Banat. Cu glasul, zâmbetul și energia ei debordantă reușește de fiecare dată să aducă buna dispoziție printre invitații evenimentului tău!

Galerie foto







Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste