LIVE pe Facebook: Campioana Denisa Tîlvescu, dezbatere cu tinerii din Târgu Jiu

 

Campioana la canotaj, Denisa Tîlvescu, este invitata primei ediții a Conferințelor ”Zbateri și dezbateri”, în data de 28 octombrie, de la ora 18:00, la Biblioteca Județeană ”Christian Tell”.

Din cauza restricțiilor COVID -19, discuția are loc în principal online. Fizic, pot participa doar persoanele cu certificat verde sau trecute prin boală. De aceea, discuția despre zbaterile și dezbaterile activității ei, despre provocările vieții de sportiv și lecțiile pe care le are de împărtășit Denisa, va fi și LIVE pe Facebook, iar cei interesați pot interacționa la secțiunea de comentarii sau mesaje private pe pagină. ”Sunt foarte bucuroasă să particip la acest eveniment! De abia aștept să vă împărtășesc experiențe din viața mea de sportiv și am adunat câteva în 11 ani de activitate. Ne vedem”, a scris Denisa într-o postare pe Facebook!

Conversația va fi LIVE pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ”Christian Tell”, iar detalii aflați de aici https://www.facebook.com/events/390886195913839.

Evenimentul este organizat de Asociația Simbio, în colaborare cu Biblioteca Județeană ”Christian Tell”, și face parte din procesul de pregătire a candidaturii municipiului Târgu Jiu în competiția pentru titlul de Capitala Tineretului în 2023.

Conferințele ”Zbateri și dezbateri” vor fi organizate lunar, cu fiecare invitat fiind abordate subiecte de interes pentru adolescenți și nu numai.

Scopul acestor discuții și interacțiuni cu oameni de la care tinerii au de învățat este acela de a-i inspira și de a descoperi că și cei care acum știu cum să-și atingă obiectivele nu au fost mereu așa. Mai întâi s-au zbătut și au dezbătut.

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste