(închide)

„Mereu mai buni”, târg de Crăciun la Școala Gimnazială „Ion Vîlceanu” Dragotești

 

În perioada sărbătorilor de iarnă și a faptelor bune, făcute cu sufletul, la Școala Gimnazială ,,Ion Vîlceanu” Drăgotești a avut loc un frumos Târg de Crăciun, sub deviza “Mereu mai buni”.

Copiii, îndrumați de cadre didactice și ajutați de părinți, au confecționat minunate decorațiuni, felicitări, ornamente pentru brad, coronițe, globuri și lumânări parfumate. Toate acestea  au fost aranjate într-o expoziție.

Elevii, îmbrăcați în straie populare, au cântat colinde, au recitat poezii, iar pe mese erau expuse diverse prăjituri gustoase, turtă dulce, cozonac și alte bunătăți, toate făcute cu multă dragoste.

Scopul acestui târg a fost stimularea imaginației creatoare a copiilor, dezvoltarea capacității de a aplica cunoștințele dobândite pentru realizarea unor activități practic-aplicative și totodată pregatirea elevilor pentru o  viață activă, atenți la a fi buni.

   De asemenea, proiectul a urmărit implicarea elevilor, părinților, cadrelor didactice, a comunității într-un demers educativ care a avut ca rezultat realizarea unui târg de Crăciun cu exponate specifice,  unei expoziții cu lucrările elevilor, prezentarea unui moment artistic și mai ales  îmbunătățirea comunicării elevi-elevi, elevi-părinti, elevi-cadre didactice, a menționat prof.Vîlsan Corina, coordonatorul activității.

Târgul școlii noastre a îmbinat  atmosfera festivă cu scopul educativ, a adunat  elevii, părinții implicați, cadrele  didactice și comunitatea locală pentru a crea o experiență memorabilă, a spus domnul director prof. Necșulea Cosmin.

Întreaga activitate a fost găzduită de sala de sport , Primăria Comunei Drăgotești  și  fost vizitată  de întreaga comunitate.

Târgul de Crăciun organizat aduce culoare, bucurie și mai ales ne aduce împreună.Consider că s-a realizat  o activitate frumoasă, pe care s-o împărtășim unii cu alții. Iar elevii, pentru că  sunt talentați și au fost cuminți, vor primi cadouri de la Moș Crăciun, a spus domnul primar al Comunei Drăgotești, Vili Pasăre. 

Autor: Coordonator pentru proiecte şi programe educative şcolare şi extraşcolare  - prof. Pătrașcu Diana

Galerie foto




Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste