(închide)

Până când te poți înscrie la școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române

 

700 de locuri au fost scoase la concursul de admitere în școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române, sesiunea aprilie-iunie 2023, astfel:

-      350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani;

-      350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni.

      Formularele tipizate (Cererea-tip de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, adeverința medicală eliberată de medicul de familie, precum și Consimțământul informat), se pot descărca de pe site-ul oficial al unităților de învățământ sau al unității de recrutare - Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj.

     Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, cu pix cu pastă de culoare albastră, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, SCANATĂ în format PDF la adresa de e-mail [email protected], în perioada 20.04 - 05.05.2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

     Dosarul de recrutare se depune personal de către candidat până la data de 15 mai 2023, inclusiv, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, str. Calea București, nr. 9 H, județul Gorj.

     Pentru obţinerea informaţiilor utile cu privire la concursul de admitere în instituţiile militare de învăţământ contactaţi personalul specializat din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj (tel.: 0253/213523 interior 24535).

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste