(închide)

Poți să fii și tu unul dintre „Spiridușii lui Moș Crăciun”! Află cum poți ajuta mai mulți copii din Gorj

 

Asociația Opportunity Club desfășoară în perioada 14 npoiembrie-18 decembrie 2022 o nouă ediție a proiectului „Spiridușii lui Moș Crăciun”! Grație acestui proiect, peste 160  de copii din mediul rural al județului Gorj vor primi cadourile mult visate de Crăciun.

167 de scrisori au fost primite de spiridușii Moșului, iar asta înseamnă că 167 de copii așteaptă cu nerăbdare magia sărbătorilor de iarnă, magie promisă ca în fiecare an de Moș Crăciun prin intermediul Asociației Opportunity Club. Și tu ai șansa să devii unul dintre spiridușii Moșului.  „Alătură-te nouă în această provocare și ajută un copil să se bucure de acest Crăciun prin îndeplinirea unor dorințe care sunt de cele mai multe ori nevoi. Fă un copil fericit!”, transmit cei de la Asociația Op

Începând cu data de 14 Noiembrie, ora 19:00, scrisorile copiilor strânse de către voluntarii Asociației vor fi postate pe pagina de facebook, cu scopul de a ajunge la cât mai mulți oameni care își doresc să rezerve o scrisoare și să devină spiriduși pentru copii. Proiectul se va derula până pe 18 Decembrie, iar pe 20 Decembrie voluntarii își propun să ofere copiilor cadourile mult visate. Bucuria adusă acestor copii nu va egala niciun alt sentiment, spun voluntarii care se implică an de an în acest proiect.

Pentru mai multe detalii despre scrisori, modalitatea de contact și trimitere a cadourilor găsiți pe pagina de facebook: Asociatia Opportunity Club | Facebook.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste