(închide)

Reggina, manager al unui cunoscut club din Mykonos: „Cheia succesului este să faci totul cu pasiune!”

 

Insula Mykonos din Grecia este una dintre destinațiile favorite ale celor care vor să se distreze! Mykonos oferă cele mai multe opțiuni în materie de cluburi pe plajă, este scăldată în ape turcoaz și înzestrată cu plaje pentru toate gusturile. Despre petrecerile care au loc pe această insulă, care nu doarme niciodată, se vorbeşte de la Hollywood până în București, căci și vedete din țara noastră vin verile aici să se distreze! La unul dintre cele mai importante cluburi de pe plajă lucrează și Reggina, o tânără care a trăit cinci ani la Târgu-Jiu.

Pe plajele din Mykonos poți petrece de la apus și până la răsărit pe mu­zica faimoşilor DJ-i ai lumii. Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe această insula grecească este Principote Beach Club & Restaurant Mykonos (https://principote.com/) Clubul se află pe plaja Panormos din nord-estul insulei. Turiștii sunt dornici să vină la acest club datorită poziționării sale-direct pe plaja cu nisip auriu, datorită mâncării bune, staff-ului de calitate! La acest club lucrează și frumoasa Reggina, o tânără care a trait cinci ani la Târgu-Jiu (aici a făcut primii ani de școală n.red.). Absolventă a Universității din Chișinău și a unui master pe Turism, Hospitality și Ticketing la Istanbul, Reggina vorbește mai multe limbi străine și este pasionată de ceea ce face. „M-am născut la Chișinău, iar părinții mei sunt ruși. Am călătorit foarte mult, de mică. Primii cinci ani de școală i-am făcut la Târgu-Jiu, apoi am mers la București. De 15 ani trăiesc în Grecia, în Mykonos, dar și în Atena. Sunt pasionată de călătorii, îmi place să petrec timpul cu prietenii mei. Am participat acum câțiva ani la emisiunea Puterea Dragostei Grecia, am fost finalistă. (…) Merg la sală, fac sport, îmi place. (…) Consider că trebuie să faci ceea  ce îți place. Cheia succesului este să faci totul cu pasiune!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Reggina.

Ce vedete din România recomandă Mykonos

Dana Săvuică este una dintre vedetele din România care a recomandat insula Mykonos. „(…) mult lux şi totul e comercial. Acum insula concurează cu Ibiza sau Saint Tropez. Mi-au plăcut foarte mult plajele şi dacă ar fi să realizez un top 3, aş spune că pe primul lor este Principote, (…) apoi Alemagou, iar pe ultimul loc Super Paradise, un loc accesibil şi turistului de rând, cu o atmosferă foarte plăcută”. Crina Abrudan, o pasionată de călătorii, a fost în Mykonos: „(…) Ca şi plajă cel mai mult mi-a plăcut la Principote. A fost pe gustul nostru din toate punctele de vedere de la atmosfera şi energia locului de plajă, până la muzica din timpul zilei, atmosfera şi muzica din timpul mesei din restaurant şi până la muzica de la party”. 

Galerie foto







Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste