(închide)

Rezultate extraordinare pentru elevi ai CNSH la olimpiada națională de Informatică

 

Opt elevi ai Colegiului Național "Spiru Haret" au obținut rezultate extraordinare la Olimpiada Națională de Informatică ONI 2022. Aniniș Adriana Catrinel a obținut o mențiune și medalia de Argint, calificându-se în lotul național de juniori! 

Performanța remarcabilă a elevilor este rezultatul eforturilor depuse de copii, dar și de profesorii care i-au pregătit.

Iată rezultatele:

• Clasa a V-a-Loga Radu Ștefan – Mențiune și Medalie de Aur– prof. Flavius Boian; Loga Dragoș Gabriel – Medalie de Bronz – prof. Flavius Boian

• Clasa a VII-a-Țenchea Ștefania Natalia – Mențiune și Medalie de Aur – prof. Flavius Boian; Aniniș Adriana Catrinel – Mențiune și Medalie de Argint, calificare în lotul național de juniori – prof. Delia Dabelea; Loga Ana Natalia – Medalie de Bronz – prof. Flavius Boian.

• Clasa a VIII-a-Stanciu-Țivlea Valentin Gabriel – Mențiune și Medalie de Argint – prof. Flavius Boian

• Clasa a X-a

Vasiluță Mihai Alexandru – Mențiune și Medalie de Argint – prof. Flavius Boian

• Clasa a XII-a

Popa Sebastian – Medalie de Argint – prof. Flavius Boian

Felicitări tuturor!

"Felicitări tuturor! Felicitări Catya pentru calificarea în lotul național de juniori! Mulțumim d-nei Dabelea Delia pentru efortul enorm pe care l-a depus! Sunteți cele mai tari... În sfârșit are și CNSH un reprezentant la Lotul Național de Juniori!", este unul dintre mesajele de felicitare. "Felicitări, Catya! Trăieşte momentul, păstrează sentimentul, împarte bucuria! Întregesc lista celor care te felicită pentru efortul depus. Gorjul are o campioană inteligentă, valoroasă şi frumoasă! Felicitări părinților și cadrelor didactice pentru toată susținerea!", 

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste