(închide)

S-a dat startul campaniei caritabile „O facem Târgu-Jiu”! Cum poți ajuta

 

Anul acesta trei eleve din județul Gorj au dat startul campaniei caritabile de Crăciun „O facem Târgu-Jiu". Este vorba de Popescu Alexandra-Ștefania, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, Bîrsan Ionela-Georgiana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu” și Samoilă Maria, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, care au decis împreună să fie lideri de oraș în cadrul organizației naționale.

Cu ce se ocupă? Strâng donații pentru familiile defavorizate din județ și își propun să ajungă la un număr cât mai mare de copii.
Ce se poate dona? Jucării, produse de igienă, alimente neperisabile, cărți, rechizite, articole de îmbrăcăminte.

De luni se deschid pick-up point-urile, unde sunteți așteptați cu drag să vă alăturați prin donare.
„Între 6-17 decembrie, orele 10:00-18:00, poți aduce donațiile la Umur, vizavi de Hotel Gorj. Joi, 9 decembrie, liderii și voluntarii campaniei te așteaptă să aduci donațiile la Colegiul Național “Spiru Haret” Târgu Jiu, între orele 12:00-14:00.
Joi, 16 decembrie, liderii și voluntarii campaniei te așteaptă să donezi la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, între orele 12:00-14:00”, spun organizatorii.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste