(închide)

Spitalul Județean Târgu-Jiu, acreditat cu 15 secții pentru pregătirea medicilor rezidenți

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a fost inclus, de către Ministerul Sănătății, cu 15 secții, pe lista unităților nou acreditate, care vor putea pregăti medici rezidenți.

Specialitățile din cadrul SJU Târgu-Jiu care au fost acreditate sunt: Anestezie și terapie intensivă, Boli infecțioase, Cardiologie, Chirurgie generală, Medicină Internă, Neurologie, Oncologie medicală, Ortopedie și traumatologie, Otorinolaringologie, Pediatrie, Dermatovenerologie, Urologie, Radiologie și Imagistică Medicală, Oftalmologie și Psihiatrie.

Reprezentanții SJU Târgu-Jiu au dorit atragerea și formarea profesională a medicilor rezidenți, depunând încă din toamna anului trecut documentația pentru avizare.

„Ne bucurăm că am reușit să obținem această acreditare, ne-o doream de ceva vreme. La SJU Târgu-Jiu, tinerii medici rezidenți vor avea acces la o bună pregătire profesională alături de medici specialiști foarte bine pregătiți, vor avaea acces la pacienți și pe viitor, după rezidențiat, dacă își vor dori, vor putea rămâne alături de noi, să își desfășoare în continuare activitatea. Este în avantajul dumnealor, considerăm noi, să facă rezidențiatul într-un spital județean precum cel de la Târgu-Jiu. Ministerul Sănătății organizează pe 21 noiembrie, concursul de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc. Le dorim succes tinerilor medici!”, a spus medicul Mădălin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste