(închide)

Sportive din Țicleni, campioane naționale la Arte Marțiale

 

Mai mulți sportivi talentați din orașul Țicleni au câștigat cele mai importante premii la Campionatul Național al Federației de Arte Marțiale, departamentul IKU! Sportivii fac parte din ACS KARATE FOREVER ALBA IULIA și C.S PETROM & PETROFAC KARATE OLTENIA /ȚICLENI-ANTRENOR SIMION BALUTA 7 DAN și ANTRENOR ALINA BALUTA 3 DAN. 

La Timișoara a avut loc pe 22 mai Campionatul Național al Federației Române de Arte Marțiale, departamentul - IKU, federație reciunoscută de Ministerul Sportului. Competiția a avut trei probe la care au participat și sportivii gorjeni: kata, Kumite și kumite echipe, de la +12 open. Clubul ACS KARATE FOREVER ALBA IULIA a participat cu 9 sportivi și a obținut 12 premii și medalii. Iată rezultatele: ECHIPA DE KUMITE 12-15 ANI la FETE: Campioane naționale au fost desemnate MINCEA DENISA, BACIU EVA, SURCA DIANA. De asemenea, Eva Baciu a câștigat titlul de Campioană Națională la Kumite, cât și cel de vicecampioană națională la Kata.

Potrivit antrenoarei Alina Băluță, au mai câștigat titluri de campioni naționali: MINEA EDWARD-KATA, de vicecampioni la KATA: BABA BRIAN, MINCEA DENISA, iar CSORTAN GEORGIANA a primit titlul de vicecampioană națională la Kumite. Locul III la  Campionatul Național de Kata a fost câștigat de: MUNTEAN RAFAELA, LEBADA ELIZA, CSORTAN GEORGIANA, iar la KUMITE - MINCEA DENISA, SURCA DIANA. „Echipele sunt formate din 3 membri, de la Țicleni am avut doar 2 fete, pe Denisa și pe Diana și am mai luat o sportivă de la Alba. A fost calificarea pt Campionatul european care se va desfasura in octombrie la Oradea unde vor reprezenta Romania si nu cluburile, ele fiind calificate de pe locul 1 cu echipa la categoria 12-15ani open! Felicitările noastre tuturor sportivilor, suntem mândri de voi și de efortul depus! Succes maxim în continuare și nu uitați că urmează STAGIUL DE PREGĂTIRE DE LA MAREA NEAGRĂ. Vă îmbrățișăm cu mare drag! Mulțumim frumos părinților pentru toată susținerea lor! Multumim pentru sprijin SNP Petrom filiala Oltenia, domnului presedinte Popescu Nicolae”, a transmis antrenoarea Alina Băluță. 

Galerie foto





Vizualizări: 1,369

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste