Târg caritabil: Dăruiește bucurie unui copil instituționalizat! Și acum, dar și după Crăciun!

 

Dacă vreți să faceți o bucurie unui copil dintr-un centru de plasament, veniți la Târgul caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” de la Shopping City Târgu Jiu! La fel ca în fiecare an, voluntarii Ajugem MARI vă așteaptă cu minunate produse hand-made care vă vor transpune într-o lume de poveste. În cadrul acestui târg inedit, vei putea achiziționa aceste obiecte hand-made frumoase și realizate cu dragoste și, astfel, îi poți oferi unui copil dintr-un centru de plasament bucuria unei excursii! Târgul începe pe 15 decembrie, începând cu ora 17:00, la Shopping City, în fata magazinului H&M.

„Ho, ho, ho, Merry Christmas! Mâna sus dacă și voi lăsați cadourile pe ultima suta de metri, apoi luați la rând fiecare magazin care vă iese în cale. Ei bine, acum le găsiți pe toate în același loc. Și decorațiuni de Crăciun, și cosmetice, bijuterii și haine, și bunătăți „de la bunica”. Responsabili de toate acestea sunt chiar spiridușii Moșului aka voluntarii și prietenii Ajungem MARI. Vă așteaptă cu multe surprize la Târgul caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” de la Shopping City Târgu Jiu. Vă invităm în lumea noastră de poveste pe 15 decembrie, începând cu ora 17:00. Ne regăsiți ca în fiecare an în fata magazinului H&M. Decorațiuni pentru brad (mai frumoase ca cele de la mall, garantăm), bijuterii, haine și accesorii handmade, lumânări parfumate, cosmetice, dulciuri și bunătăți „de la bunica” și multe altele. Surprizele pregătite special de voluntarii și prietenii noștri creativi au parte de o dublă transformare: cadouri pentru cei dragi și excursii pentru copiii abandonați – vizite la muzeu, teatru, drumeții prin pădure, tabere la munte.
Fondurile strânse vor fi donate către Ajungem MARI pentru copiii din sistemul de protecție. Și ei merită să exploreze lumea din afara centrelor. Dăruiește bucurie unui copil instituționalizat! Și acum, dar și după Crăciun! Mulțumim frumos partenerilor dragi - Shopping City Târgu Jiu, Asociația Be TeeN și Tipografia Zeus - că fac parte din povestea noastră! Intrarea este liberă, iar magia, garantată. Te așteptăm!”, au transmis voluntarii de la Ajungem MARI!

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste