(închide)

Tragedie: Deces fulgerător la o frizerie din Târgu Jiu! Nimănui nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat

 

O nouă tragedie a avut loc în municipiul Târgu-Jiu. Un bărbat de 35 de ani a decedat joi după amiază, la o frizerie din zona 9 Mai, langa giratoriul de la Roventa. Tânărul era la frizerie pentru a se tunde când i s a făcut rău.

Alexandru avea  35 de ani și era consultant de vânzări la Nurvil. Era căsătorit și avea o fetiță în vârstă de 9 ani. La frizeria unde i s-a făcut rău a fost chemată o ambulanță, dar, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, tânărul nu a putut fi salvat.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat, de 35 de ani, din localitate, a suferit un stop cardio-respirator, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. În urma examinării vizuale a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţe pe corp, fiind transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis cei de la IPJ Gorj.

Cauza posibilă a morții: un infarct

Martorii tragediei au povestit că tânărul abia ce intrase în frizerie, se așezase pe scaun și i s-a făcut rău. „Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat.

Sute de mesaje de condoleanțe. Nimănui nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat

 Colegii de la firma unde lucra Alexandru au postat online un mesaj de condoleaneț, după aflarea tristei vești. „Un om extraordinar, ce a plecat mult prea repede dintre noi, colegul nostru Alex Cracui de la Nurvil Volkswagen Tg. Jiu ne-a lăsat un gol imens si o mare durere tuturor celor ce am avut onoarea sa-l cunoaștem. Drum lin, Alex! Ne vei lipsi mereu! Suntem alaturi de familia îndoliată la imensa pierdere! Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante!”. Cunoscuților familiei și prietenilor nu le vine să creadă ce s-a putut întâmpla. „Dumnezeu să l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Nu îmi vine să cred!”, a postat Ionel. „Dumnezeu sa te odihneasca in pace Alex! Imi voi aminti de tine cu respect si consideratie”, a scris o doamnă. „O mare mare pierdere pentru toti :( Baiat de o bunatate aleasa si un bun simt rar. Drum lin Alex.”, a scris Dan.

Nurvil.Volkswagen

Galerie foto




Vizualizări: 7,378

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste