(închide)

Tragedie în familiile a doi tineri gorjeni. Costi și prietenul lui au murit striviți sub camionul cu lemne

 

Tragedie fără margini în familiile a doi tineri din județul Gorj. Costi și prietenul lui au murit striviți sub camionul cu lemne, între Alexandria și Turnu Măgurele. S-au lovit de un copac și n-au mai putut fi salvați, după ce un cauciuc al autoutilitarei a explodat. Cei doi tineri morți aveau 26 și 30 de ani. 
Accidentul a avut loc luni seara pe DN 52, în apropiere de Furculești-județul Teleorman, și doi tineri din Gorj, au murit pe loc în camionul care transporta lemne. Din spusele mai multor martori, eveniemntul rutier s-a produs din cauza unui cauciuc spate stânga ce a explodat, șoferul camionului pierzând controlul volanului. Mașina a intrat direct într-un pom de pe marginea șoselei și apoi s-a răsturnat.  „DN 52, în afara localității Furculești, km 16, posibil din cauza vitezei neadaptate, conducătorul unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului, șoferul și pasagerul din dreapta au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

"Viata nu se termina aici...pentru ca tu nu esti mort !!! Tu esti acolo...in inima noastra...a celor care te iubesc ! Te voi purta in suflet toata viata....si stiu ca de acolo de sus tu vei avea grija de noi... Mă doare sufletul si inima si numai am putere sa descriu ce simt...pentru ca e prea mare suferinta! Nu voi uita o secunda clipelele petrecute împreună, pentru ca noi am crescut impreuna si suferința mea a fost si suferinta ta. Niciodata nu m-ai lasat la greu, mereu ma incurajai si ma faceai sa rad!...dar Dumnzeu a vrut un inger si nu ne putem opune dorintei lui ! Dumnezeu sa te ierte si sa aibe grija de tine  sufletul frumos”, a scris Carmen, verișoara unuia dintre tineri. 

Vizualizări: 16,186

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste