(închide)

Transalpina Challenge, spectacol auto mult așteptat!

 

La sfârșitul acestei săptămâni, mâine, mai exact, va fi spectacol auto pe Transalpina! Mihai Leu, campion la Categoria I, cu Ferrari 458 Challenge, alături de alți peste 80 piloți vor concura la Transalpina Challenge (19-20 septembrie).

Runda, inclusă în ultimul moment în calendar pentru a înlocui Câmpulungul, a atras nu mai puțin de 89 de concurenți la start, un record pentru sezonul 2020. Deja campion la Categoria I, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) revine pe traseul unde și-a asigurat anul trecut titlul la aceeași divizie. Etapa de pe Transalpina va fi comună cu runda din cadrul diviziei a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2, acolo unde sunt un total de 26 de participanți. Cele două manșe de concurs vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Automobilism Sportiv, duminică, începând cu ora 14:00.

Mașina oficială a competiției va fi Mercedes, prin Casa Auto Râmnicu Vâlcea și Casa Auto Sebeș. Totodată, începând cu Transalpina Challenge, partenerul de mobilitate al FRAS este A24, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața românească de asistență rutieră. Sâmbătă, deschiderea temporară a circulației pe Transalpina va fi între 13:00 și 14:00, iar duminică între 12:30 și 13:30.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste