(închide)

Un alt polițist din Gorj a fost răpus de coronavirus

 

Cristian Zanfira, ofițer în cadrul IPJ Gorj, a fost răpus de Covid astăzi. Anunțul decesului ofițerului a fost făcut de reprezentanții Sindicatului Europol. „Abia ce a fost condus pe ultimul drum colegul nostru de la Brașov, că un alt coleg, Cristian Zanfira din cadrul IPJ Gorj a fost răpus de Covid în această seară. În urma sa a rămas o sotie sfâșiată de durere și doi copii de numai câțiva anișori. Este dovada clară că polițiștii, prin natura misiunilor pe care le desfășoară, sunt printre cei mai expuși la infectarea cu SARS COV2”, transmit cei de la Sindicatul Europol.

Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut în mediul online. „Suntem profund îndurerați de această veste. Colegul nostru a plecat prea devreme dintre noi. Cuvintele sunt de prisos în aceste momente. Nu putem decât să ne dăm seama cât de fragili suntem în fața acestei boli nemiloase. Condoleante familiei îndoliate!”, a postat un polițist din cadrul IPJ Gorj. „Cristi Zane, 37 de ani, ofiter in IPJ Gorj, un om exceptional, a murit azi la Spitalul Tg Carbunesti, de covid-19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a postat jurnalistul de investigații Narcis Daju. „Dragi prieteni, Cristi Zane ne-a părăsit.... Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească !!!”, a scris unul dintre colegii ofițerului. „Dumnezeu sa-l odihnească în pace pe colegul nostru! O mare tragedie!!! Condoleante familiei si sperăm că Bunul Dumnezeu sa le dea putere pentru a putea depăși această imensă durere!!!”. 

„Doamne câtă nedreptate, suferință...umilință. Câți trebuie să mai moară oare ? Ne mor bunicii, mor si tinerii...si medici si polițisti....si angajati in hipermarketuri....testați fratilor si salvați poporul. Câte restrictii si totuși suntem pe primul loc ca mortalitate. Câți trebuie să mai moară ? Dumnezeu să ne ocrotească pe toți”, a scris un internaut. „Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei! Nu o să vedeți în MAI testări, nu interesează pe nimeni. Cine scapă, scapă, cine nu, asta e! Degeaba puneți întrebări, nimeni nu vă va răspunde”, a scris un alt român.

Dumnezeu să îl ierte și condoleanțe familiei!

Ieri, Gorjul a mai pierdut un fost polițist, un om onest și un artist apreciat:

https://www.paginaolteniei.ro/articol/a-plecat-prematur-dintre-noi-un-fost-politist-impo_4824.html

„Prea mult Doamne...doi în 24 de ore...incă un coleg excepțional urcă la îngeri, si-atăt de tănase...drum bun spre stele Cristi, deși nu pot să cred nu pot să accept asta...”, a postat un polițist. „Din păcate lovitură după lovitură... Doi oameni frumoși care au plecat prea devreme dintre noi.. odihnească-se in pace Cristi Zane si Aurelian Șuță Șai!”.

Vizualizări: 7,127

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste