(închide)

Vâlcea: Pericol de explozie pe DN7 în urma coliziunii dintre două tiruri! Un şofer este rănit grav

 

Pompierii militari intervin, luni după-amiază, pe DN 7, în localitatea Câineni pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor după ce două tiruri, unul care transporta maşini iar celălalt încărcat cu făină de porumb, s-au ciocnit frontal, existând scurgeri de combustibil pe carosabil, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

"Autocamionul care transporta autoturisme s-a răsturnat, iar două dintre maşini au căzut de pe platformă în curtea unei locuinţe învecinate. Sunt şi scurgeri de combustibil din rezervoare şi se asigură măsuri de apărare împotriva incendiilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În urma impactului dintre cele două autocamioane a rezultat şi rănirea celor doi şoferi, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, cu multiple fracturi deschise.

"Tirul încărcat cu făină de porumb ar fi efectuat manevra de depăşire a unei coloane de maşini, intrând în coliziune frontală cu un alt tir, care circula regulamentar din sens opus şi care transporta mai multe autovehicule. A rezultat rănirea gravă a şoferului vinovat", a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

Galerie foto




Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste