(închide)

Vrei să îți schimbi viața făcând fapte bune? Asociația Opportunity Club te așteaptă în echipă!

 

Voluntariatul îți poate schimba viața! Categoric, în bine! Este ceea ce spun toți cei care fac voluntariat. Dacă îți dorești o schimbare, poți deveni voluntar al Asociației Opportunity Club! Din 8 mai, Asociația Opportunity Club a dat startul înscrierilor pentru noi voluntari, persoane de toate vârstele care îşi doresc să aducă o schimbare în viața comunităților în care trăiesc!

Asociația Opportunity Club, cu sediul în Târgu-Jiu, dar cu o echipă vastă de voluntari în toată țara, dă startul înscrierilor pentru noi voluntari! Reprezentanții asociației, tineri inimoși, plini de imaginație, își doresc să atargă în echipa lor și mai mulți voluntari!  „Dacă vrei să faci şi tu parte din familia Opportunity şi eşti pregătit să împărtăşeşti cu lumea ideile tale revoluționare, atunci nu mai sta pe gânduri şi fă alegerea potrivită”, transmit cei de la Asociația Opportunity Club.

Pentru a te înscrie, completează formularul de înscriere pe care îl găseşti aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0A4ZHuSwsQW3takAwbZgVCTABRQAZhpFKodziBRmdAmcXdHVyqSPQote3bnHxf3ghl&id=100069411561978 şi un voluntar de va contacta pentru a te pune la curent cu următoarele detalii.

Despre Asociația Opportunity Club


Asociația Opportunity Club este o asociatie non-profit care are ca şi scopuri principale îmbunătățire vieții comunitare, deschiderea orizonturilor pentru tinerii de pretutindeni şi dezvoltarea societății prin intermediul proiectelor caritabile. Voluntarii Asociației vin din diferite părți ale țării, sunt de toate vârstele, motiv pentru care ideile proiectelor sunt ingenioase şi complexe.


Pentru mai multe detalii:


Arimia Andreea-Ștefania

Vicepreşedinte - responsabil voluntari | [email protected] | 0762385168


*


Cu stimă,
Dungă Aritina Carmen
0766410031


Responsabili:

Oprea Elena Daniela

Preşedinte
[email protected] | 0765174802


Arimia Andreea-Ștefania

Vicepreşedinte - responsabil voluntari | [email protected] | 0762385168


Țimurlea Maria-Ruxandra

Vicepreședinte - responsabil proiecte | [email protected] | 0761 395 708

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste