(închide)

Ziua Recoltei, celebrată în comuna Roșia de Amaradia!

 

 Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya va organiza în Roșia de Amaradia manifestarea „Ziua Recoltei”! Astfel, pe 6 octombrie, agricultorii și legumicultorii din comuna Roșia de Amaradia și din alte zone ale județului și țării sunt invitați să participe și să expună produsele de care sunt mândri.

Pe 6 octombrie 2019, Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya organizează în comuna Roșia de Amaradia din județul Gorj ,,ZIUA RECOLTEI'' . La acest eveniment sunt invitați toți cetățenii comunei Roșia de Amaradia. Aceștia se vor distra și vor admira produsele expuse de legumicultorii veniți la Ziua Recoltei. „Toți cei care au muncit și au avut recolte bogate, au ocazia să se prezinte cu rezultatele muncii lor, iar cei care lucrează în alte domenii, au ocazia să facă aprovizionarea pentru perioada de iarnă cu cele mai bune produse. Este ocazia să sărbătorim împreună abundența roadelor acestui an, să petrecem cu mâncăruri alese, un pahar de vin, must sau o țuică de prune lângă un taraf de muzică populară”, spune Drăgan Vințu, președintele Cooperativei organizatoare.

Vor participa la manifestarea din acest an: producători agricoli cu produsele lor, producători de produse tradiționale, meșteri populari. Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya a mai organizat vara acesta Festivalul murelor unde au participat foarte mulți gorjeni și nu numai.  

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste