(închide)

Atelierele „Le Charme”, preferatele copiilor care vor să descopere noi pasiuni!

 

Timpul petrecut la Atelierele de creație „Le Charme” este foarte de apreciat de copiii participanți, aceștia revenind din dorința de a învăța și alte tehnici de realizare a unor obiecte decorative, tehnici de decorare, modalități de a recicla creativ și multe altele! Și părinții sunt încântați de activitățile pe care copiii le întreprind aici, cu Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme”, un om plin de imaginație, talent, răbdare.

Nu mai este mult până la începutul unui nou an școlar și vacanța de vară trebuie să fie presărată și cu momente în care elevii descoperă noi pasiuni și stau departe de gadgeturile care le ocupă mai tot timpul. Întrebarea „Unde să îmi duc copilul ca să învețe lucruri noi și să îl îndepărtez de telefonul mobil?” este pe buzele multor părinți. Atelierele creative „Le Charme” oferă această oportunitate: Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme”, organizează săptămânal ateliere de creație destinate copiilor care vor să descopere noi pasiuni. 

Din data de 15 iulie 2023, când a fost dat startul înscrierilor la atelierele Laurei, numeroși copii au venit la Ursați și au petrecut câteva ore minunate, în care au învățat tehnici de decorare a unor obiecte mici, cum să creeze modele de împletituri sau  jucării din materiale reciclabile, cum să picteze pe obiecte la care alte persoane ar renunța sau cum să confecționeze obiecte decorative. 

Toate obiectele create sunt ale creatorilor, care le iau lua acasă și le pot  dărui celor dragi! Copiii pot petrece orele destinate atelierelor de creație fie în aer liber, fie în interiorul clădirii care adăpostește obiecte interesante și în care Laura Manea a creat o atmosferă potrivită pentru relaxare.

Am gândit aceste ateliere din dorința de a putea oferi copiilor o alternativă la petrecerea timpului liber într-un mod benefic! La Atelierele Le Charme vor învăța tehnici de decorare, de creare a unor obiecte care vor fi luate acasă de către ei; reciclare creativă, pictură și crearea unor modele cu ajutorul cuielor și a aței; crearea unor jucării din materiale textile și multe altele! Vom încerca să avem activități cât mai diversificate. Le oferim copiilor posibilitatea să își dezvolte latura creativă, să socializeze. Trebuie să le dăm șansa să descopere noi pasiuni; iar atelierele nu vor fi doar despre posibilitatea dezvoltării imaginației și laturii creative a copiilor, ci și despre posibilitatea de a socializa într-un mediu fără acces la tehnologie, fără telefoane mobile sau alte gadgeturi! Doar oameni bucuroși să fie împreună, care învață unul de la celălalt cu multă bucurie!”, a spus Laura Manea, creatoarea Atelierelor „Le Charme”.

Detalii despre modalitatea de înscriere se pot obține la numărul de telefon 0755.741.074! Nu ezitați!

Galerie foto



Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste