(închide)

Baia de Fier, prima localitate din Gorj care are propriul brand turistic

 

Comuna Baia de Fier este prima localitate din Gorj unde primăria a prevăzut realizarea unui brand turistic! Brandul turistic Visit Baia de Fier-logo, slogan, site-ul cu același nume, manual de identitate vizuală au fost realizate în cadrul proiectului de Dezvoltarea a Infrastructurii Turistice și de Agrement din Baia de Fier. Pentru conceperea brandului turistic al stațiunii turistice de interes local Baia de Fier primul pas a fost elaborarea setului de întrebări aferente chestionarului intitulat „Cum ați defini destinația turistică Baia de Fier?”.

Multă muncă, dedicare, dorința de a realiza un lucru durabil, pasiunea pentru ceea ce fac, toate la un loc au însemant ore întregi de muncă pentru a crea ceva important!  

Comuna Baia de Fier este considerată  o zonă tradițională, dar care este deschisă către nou. Turiștii vin în număr mare în această localitate, căci au nenumărate obiective turistice de vizitat. Era necesară realizare unui logo și a unui brand turistic. 

Brandul turistic ????? ???? ?? ???? -  ”Visit Baia de Fier-Comoara din Munți”- este povestea unui loc magic, unde natura, ospitalitatea și bucuria se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă.  „Logo-ul Visit Baia de Fier, alcătuit cu grijă și dedicare, este oglinda autenticității localității Baia de Fier și a valorilor ei fundamentale. În el regăsești nu doar un simbol, ci o fereastră deschisă către inima Munților Parâng. (...) fiecare trăsătură să vorbească despre esența acestui loc și să transpună într-un mod vizual bogăția tradițiilor și potențialul pe care zona îl oferă”, transmit reprezentanții administrației publice locale.

„Ne dorim să creăm o conexiune profundă între oameni și natură, să inspirăm curiozitatea și să avem un impact pozitiv asupra comunității locale!” - ce poate fi mai frumos?

Proiecte importante


Dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement se axează în Baia de Fier pe un proiect de câteva milioane de euro. Comuna Baia de Fier va avea o pistă Pumptrack în zona de ieșire din Peștera Muierilor, aceasta fiind prevăzută în cadrul proiectului de Dezvoltare a Infrastructurii Turistice și de Agrement din localitate, proiect cu o valoare de 22.558.332 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 21.908.111 lei.

Vizitați Baia de Fier! - site-ul AICI - 

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste