(închide)

S-a pensionat după aproape patru decenii în slujba pacientului! „A fi asistent medical nu este o meserie pentru orice om!”

 

Liliana Marinoiu, cu o vechime de aproximativ patru decenii ca asistent medical, a ieșit la pensie. Peste 35 de ani a lucrat doar în Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind una dintre cele mai apreciate asistente medicale. Caracterizată de empatie, profesionalism, bunătate, Liliana Marinoiu a fost mereu în slujba pacientului.

Despre meseria de asistent medical, Lili Marinoiu spune că nu a regretat niciun moment că a ales acest drum. „Sunt absolventă a liceului sanitar și am ales această secție. Este adevărat că am fost martoră la multă suferință, pe care am făcut tot posibilul să o alin. Mi-am dorit să ajut pacienții, să simtă că îi înțeleg, că îi sprijin. A fi asistent medical nu este o meserie pentru orice om, trebuie să fii empatic și omenos, profesionist. Eu nu m-aș vedea făcând altceva. Este foarte importantă echipa medicală dintr-o secție, fiecare să știe ce are de făcut. La noi așa merg lucrurile”, a spus Liliana Marinoiu, asistent medical, într-un interviu. 

Cu ocazia pensionării, fosta asistentă medicală a primit mai multe mesaje de felicitare, cele mai emoționante fiind de la membrii familiei sale. „Retragere fericită, dulce mamă. Ne rugăm ca fiecare moment din zilele tale retrase sa iti aduca toata bucuria pe care sufletul tau o merita. Pentru toate sacrificiile făcute pentru a ne face viața fericită, iti spunem mulțumesc! Mamă, cuvintele nu pot exprima cât de fericiti suntem știind că în sfârșit ajungi să te odihnești de la munca ta la locul de muncă. Acum este timpul să începi să te bucuri de roadele tuturor deceniilor tale de muncă. Să ai o pensionare binecuvântată și glorioasă,mamă.Felicitări! Te iubim nespus de mult, te pupăm și te îmbrățișăm!”, a transmis una dintre fiicele asistentei medicale. 

„Dupa o cariera de succes, iti dorim o viata lunga, linistita si plina de fericiri nesfirsite. Esti o mama minunata exemplu pentru noi, ai fost o colega de nadejde, esti o prietena adevarata cu prietenii care dureaza de decenii si asta spune totul intr-un cuvint! (...) Ne mandrim cu tine! Iti dorim o pensie minunata, linistita cu multa sanatate si impliniri sufletesti. Intrind in aceasta noua etapa a vietii iti dorim sa te bucurii de tot ceea ce are viata mai bun de oferit”, este un alt frumos mesaj transmis asistentei medicale.  „Dumnezeu sa va dea sănătate, d-na Liliana, sa va bucurați de pensie, de familie, muuuuulti ani! Prin plecarea d-voastra la pensie, Secția Oncologie a Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu rămâne mai saracă. A pierdut un OM SPECIAL! Multă sănătate OM Minunat! Pensie îndelungată și fericita! Mulțumim și mulțumesc pentru ceea ce ați făcut de-a lungul carierei d-voastra! Sa nu uitați ca va iubim și....o sa va mai tulburam linistea,cerandu-va sfaturi și sprijin”, a transmis Rozalia Lorincz, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

Vizualizări: 2,050

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste