(închide)

451 de artiști din România, Bulgaria, Serbia, Anglia, Germania și Austria participă la Salonul de Pictură „Arte Mici”

 

Anul acesta, cu toate că „Arte Mici” are loc online, 451 de artiști, din România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Anglia, Germania și Austria și-au înscris lucrările! Astfel, potrivit organizatorilor, la această ediție vor fi jurizate 809 lucrări, una mai interesantă decât alta. Adolescenți și copii foarte talentați au trimis lucrări interesante, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 25 martie, de Buna Vestire! Detalii și pe http://artemici.ro/

Anul acesta are loc ediția a XII-a ediție a Salonului de Pictură „ARTE MICI” (eveniment clandestin de formă, pată şi culoare), cel mai important eveniment dedicat copiilor români de pretutindeni! Artistul Florin Preda-Dochinoiu, cel care a inițait în urmă cu 12 ani această minunată manifestare cultural-artistică, a spus că această ediție este deschisă artiștilor români, de pretutindeni și din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizată pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani) numai pentru secțiunea PICTURĂ (acuarelă, tempera, guașe, acrilic, ulei și tehnică mixtă). Orice temă și tehnică este admisă, pentru a permite fiecărui artist să aleagă acel sector al creației care îl reprezintă cel mai bine. Membrii juriului sunt: Pavel Şuşară, Michael Lassel, Nicolae Maniu, Dan Neamu, Alexandra Maciac, Dan Cepeși şi Florin Preda-Dochinoiu. Anunțarea câștigătorilor se va face începând cu ziua de 25 martie 2021, pe pagina http://artemici.ro/, pe profilul de facebock Arte Mici sau pe pagina ARTE MICI.

Salonul de pictură „Arte Mici” este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Dr. Tr. Severin, Primăria Municipiului Motru – Casa de Cultură Motru și Florin Preda-Dochinoiu, în parteneriat cu publicațiile GAZETA DE MÂINE, PAGINA OLTENIEI, Obiectiv Mehedințean, Oglinda Gorjului, urmând ca până la 25 martie 2021, când vor fi anunțați premianții, să se alăture organizatorilor și alți parteneri.

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste