Ziua Naţională "Constantin Brâncuşi": Spectacolul 'Sărutul' poate fi urmărit vineri şi pe site-ul ICR Paris

 

Piesa "Sărutul", pusă în scenă de actorii Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu, va putea fi urmărită de Ziua Naţională "Constantin Brâncuşi" şi pe site-ul şi pagina de Facebook a Institutului Cultural Român (ICR) din Paris, a anunţat managerul instituţiei, Cosmin Brehuţă.

"Este spectacolul care ne reprezintă cel mai bine, considerăm că este cel mai bun produs de export al nostru, este vorba despre spectacolul 'Sărutul', se apropie Ziua Naţională Brâncuşi şi Teatrul 'Elvira Godeanu' fireşte că este parte a unui proiect important, cred că anul acesta este cel mai important proiect de genul acesta, suntem onoraţi că vom fi partenerii celei mai prestigioase instituţii culturale care reprezintă ţara noastră în străinătate - Institutul Cultural Român din Paris şi de parteneriatul pe care teatrul nostru îl are cu prestigioasa instituţie. Vineri, de Ziua Naţională 'Constantin Brâncuşi', spectacolul 'Sărutul' se va juca la Târgu Jiu, de la ora 20,00. Sunt bilete disponibile, avem locuri limitate, 67 de locuri disponibile. De la ora 19,00, vorbim de decalajul de fus orar, spectacolul va putea fi urmărit şi pe site-ul ICR Paris, un site care beneficiază de sute de mii de vizitatori unici la proiectele pe care ICR le-a mutat în online. De asemenea, de la 22,30 spectacolul nostru va putea fi urmărit şi pe TVR Craiova", a spus Iani Gârbaciu.

Ziua Naţională "Constantin Brâncuşi" - "Sărutul - eseu vizual teatral", în regia lui Horaţiu Mihaiu, coregraf Mălina Andrei, este un un proiect al Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" Târgu Jiu, în parteneriat cu ICR Paris.

Sursa: https://www.agerpres.ro/cultura/2021/02/16/brancusi145-gorj-spectacolul-sarutul-poate-fi-urmarit-vineri-si-pe-site-ul-icr-paris--662389

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste