(închide)

A decedat unul dintre cei mai apreciați dascăli din Gorj

 

Filiala Gorj a Societății de Științe Istorice din România anunță cu adâncă tristețe încetarea din viață a profesorului Mircea Croitoru, dascăl desăvârșit și devotat, care și-a dedicat întreaga viață școlii și comunității, om de aleasă noblețe sufletească.

"Mircea Croitoru a fost iubit de elevii săi de-a lungul deceniilor, pentru respectul și pasiunea cu care și-a făcut meseria, numărându-se printre cei mai apreciați dascăli din Gorj.  A făcut parte din Biroul Executiv al S.Ș.I.R. Filiala Gorj, fiind nelipsit la activitățile științifice și didactice organizate. A iubit istoria și a păstrat-o în suflet până la sfârșitul vieții. Suntem alături de familia greu încercată, amintirea și activitatea de la catedră rămânând în sufletele generațiilor sale de elevi, a prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut. † Sincere condoleanțe!", a spus prof. dr. Gheorghe Nichifor,P S.Ș.I.R. Gorj.

În mediul online și nu numai au apărut sute de mesaje de condolenațe e la foștii elevi ai profesorului Croitoru. ”Dumnezeu să vă aibă în grija Lui, domnule profesor! Un om deosebit ce ați fost cu adevărat alături de elevi, azi pe holul școlii am văzut ochi înlăcrimați, semn că ați lăsat în urmă o mare tristețe, dar și un loc pentru totdeauna în sufletele lor, o amintire veșnică pentru ei "domnu' diriginte", "dom' profesor" a fost o persoană specială ce ne-a îndrumat pașii în viață, fiindu-ne aproape cu adevărat!Condoleanțe familiei și drum lin către îngeri!”, a scris o fostă elevă. 

Vizualizări: 8,443

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste