(închide)

A doua zi a Festivalului Lavandinne, dedicată unor gemeni cu probleme grave de sănătate

 

Duminică, 26 iunie, a doua zi a Festivalului Lavandinne Târgu-Jiu este dedicată gemenilor Daniel și Ioan Coiculescu, doi copilași grav bolnavi care au mare nevoie de sprijin financiar! Ana Neagu, creatoarea brandului Lavandinne și colaboratorii săi v-au pregătit un program interesant și în cea de-a doua zi a festivalului.

Iată programul zilei de astăzi: 

DUMINICĂ, 26 iunie:
-12:00-17:00 – Târg expozanți meșteșugari – Preț bilet 15 lei (gratuit pentru copii până la 7 ani).
Din program: vizitare cultura de lavandă, fotografii, amintiri, etc..

-17:00-20:00 – Program artistic – Preț bilet 25 lei.
Din program: ora 17.00 Expoziție de artă Mihaela Cocheci Expoziție pirogravură Asociația Be TeeN; ora 18:30 licitatie caritabilă susținută de Magic FM; ora 19:00 Concert muzică live – trupa Lifeliners (voce – Monica Ciolan Bobei, pian – Marius Tiriplică, chitara - Daniel Scăfaru).

Cauză de suflet!

Duminică, 26 iunie, a doua zi de festival, este ziua dedicată gemenilor Daniel și Ioan Coiculescu – doi băieței deosebiți din satul Horezu, comuna Turcinești, care au nevoie de ajutor. Ioan şi Daniel Coiculescu au fost diagnosticaţi cu o boală genetică rară, miopatie mitocondriala TK2. „Ioan și Daniel s-au născut pe 2 octombrie 2017. Provin dintr-o sarcina gemelară, născuți la termen, peste 3 kg fiecare, s-au dezvoltat normal până la vârsta de 1 an și 2 luni, începuseră să meargă și în picioare, după care au început să regreseze, la Ioan am observat întâi că nu mai poate să-și ridice capul stând in poziție orizontală, după care au început să i se încetinească toate mișcările, de abia mai putea să ridice piciorul să se suie în pat. La Daniel s-a produs brusc și mult mai agresiv exact ca o mașină care merge cu viteza și rămâne fără combustibil. Să zicem așa, ieri era un copil perfect normal, se putea urca în pat, iar azi parcă se mișcă în reluare. Asta se întâmpla pe 23 noiembrie 2018. Pe 28 noiembrie ne-am internat la Spitalul de Copii Marie Curie pentru că făcuseră pneumonie de aspirație, deja nu mai puteau nici să înghită bine”, povestește mama copiilor - continuarea pe https://bolimitocondriale.ro/ioan-si-daniel-coiculescu-4-ani/?fbclid=IwAR1IoJ5eQzU45SMt5gJ2BHe4UsDO8v37Qq3x4GhBdaZl9BTQgdtrNziek08

Povestea lor și AICI!


De la ora 17:00 vă așteptăm la expoziția de artă Mihaela Cocheci, expoziția de pirogravură Sergiu Cosmin Stamatoiu, licitație caritabilă cu obiecte ale meșteșugarilor expozanți, iar de la ora 19:00 – concert live al trupei Lifeliners.
Încasările din vânzarea biletelor, vânzarea obiectelor scoase la licitație și donații vor fi direcționate familiei gemenilor Daniel și Ioan.

Vizualizări: 708

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste