(închide)

A încetat din viaţă medicul Ovidiu Ciobanu, medic chirurg pediatru din Craiova

 

Prof. univ. dr. Ovidiu Ciobanu, cunoscutul medic chirurg pediatru din Craiova, a încetat din viaţă miercuri seară. Anunţul a făcut de colegii săi de breaslă. În această dimineaţă, au început să curgă mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

„Un medic iubit și apreciat s-a stins. Prof. univ. dr. Ovidiu Ciobanu a condus ani buni Clinica de Chirurghie și Ortopedie Pediatrică a SCJU Craiova. S-a dedicat pacienților săi, medicinei, sistemului medical. Va rămâne mereu în amintirea noastră. Condoleanțe familie! Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis Sindicatul Promedica.

„Oricât alergi în viață, oricât te zbați, la sfârșit rămâi cu nimic. Trist este când sfârșitul e mult mai devreme decât ar trebui. Ne gândim mai mult să strângem decât la sănătate. Și dacă sănătate nu mai avem...la ce ne ajută că am strâns? Când ne mai putem bucura? Chirurgia pediatrică craioveană a pierdut azi un medic excepțional pe care l-am cunoscut personal. Drum lin, domnule doctor Ciobanu! Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, a transmis medicul Dragoș Coldușu, neurochirurg la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste