(închide)

A tăiat cătușele unuia dintre scandalagii de la Stănești și va sta in arest la domiciliu!

 

Politistii gorjeni au retinut si barbatul care a taiat catusele unui dintre scandalagii de la Stanesti! Barbatul va sta in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile. El a tăiat cu toporul catusele unuia dintre ceoi doi tineri care au facut scandal la hramul satului. Tinerii agresivi au reușit să bată mai multe persoane, uneia dându-i cu paharul în cap.

 Numitul A.I. (42 de ani) este cercetat pentru favorizarea făptuitorului în incidentul de la Stănești. Pe numele său a fost emis mandat de 24 de ore, urmat de 30 de zile de arest la domiciliu.
Se pare că acesta ar fi cel care i-a tăiat zalele de la cătușe unuia dintre ceilalți doi suspecți, în scopul de a-l scăpa pe acesta.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri de 23 și 28 de ani au mers în vizită în comuna Stănești pentru a participa la hramul satului. Petrecerea a avut loc în curtea unui localnic, scrie mediafax.ro. Cei doi, beți deja, au mers la un magazin și au cerut băuturi alcoolice. Proprietara magazinului a fost lovită și a avut nevoie de 3-4 zile îngrijiri medicale. În apărarea acesteia a intervenit o altă persoană, care a fost lovită și ea de unul dintre suspecți, având nevoie tot de 3-4 zile de îngrijiri medicale. Camelia Caragea, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a declarat pentru MEDIAFAX că patroana magazinului a fost cea care a sunat la 112, pentru a cere ajutor. Cei doi bărbați de 23 și 28 de ani, din județul Buzău, au fost prinși duminică seara. „Inițial la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Postului de Poliție Runcu și Lelești, pentru a aplana acest conflict. Între timp, cei doi suspecți s-au retras la domiciliul unei alte persoane. În momentul în care a venit echipajul de Poliție, suspecții au ieșit din nou în stradă și au continuat să aibă aceeași atitudine recalcitrantă. În prezența organelor de Poliție au agresat fizic o altă persoană, care a fost lovită cu pumnii și cu paharul în zona capului și a toracelui. Persoana vătămată era căzută pe sol, iar agentul de Poliție a scos pistolul din dotare și l-a somat să înceteze activitatea infracțională. Suspectul a început să-i adreseze amenințări polițistului, cu acte de violență, împrejurare în care și celălalt agent de Poliție a scos pistolul și a fost încătușat unul dintre suspecți", a declarat Camelia Caragea.

Galerie foto





Vizualizări: 3,910

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste