Accident cu două victime la Runcu. Un stâlp a căzut peste una dintre mașini

 

Pompierii de la ISU Gorj au  fost solicitati sa intervina pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Runcu, satul Răchiți in care au fost implicate doua autovehicule.

Accident Răchiți: un tânăr de 18 ani, din Tg Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 672C, nu a acordat prioritate de trecere, la intersecția cu DN 67 D Răchiți, unui alt auto condus de un bărbat, de 30 de ani, din Tg Jiu,care circula regulamentar din direcția Tismana-Tg Jiu, intrând în coliziune cu acesta.
În urma impactului, primul autoturism a distrus un stâlp de curent.
Cei doi șoferi au suferit leziuni și au fost transportați la spital pt acordarea de îngrijiri medicale.
Au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
În cauză s a întocmit dosar penal pt vătămare corporală din culpa.


La fata locului s-au deplasat doua echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului a doua autovehicule unul dintre acestea s-a rasturnat in afara părtii carosabile iar celalalt a ricoșat intr-un stâlp, rezultând doua victime de sex masculin care nu erau incarcerate si erau constiente.
Acestea au primit primul ajutor calificat la data locului si urmeaza sa fie transportate la spital.
Din cauza faptului ca stâlpul s-a rupt si s-a prăbușit peste unul dintre autovehicule blocând si o parte din carosabil, în prezent, traficul rutier se efectueaza pe o singura banda.

Galerie foto



Vizualizări: 1,074

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste